Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Treetopspark Tepebasi United
433 alper Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
28% Spel op eigen helft 72%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 18.2
adequate Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Martínez García rent richting de bal. Martínez García speelt de bal door. Magro rent richting de bal. Magro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Tepebasi United 1:0

5e minuut.
Ağadan verovert de bal door een tackle van achteren. Bakar rent richting de bal. Ağadan verovert de bal door een tackle van achteren. Ağadan passt de bal in één keer door. Yanguela met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Martínez García rent richting de bal. Martínez García passt de bal met de wreef. Yanguela is nu in balbezit. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Daar is Kirazcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirazcı passt de bal zonder na te denken. Filibeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız bereikt de bal nog maar net als eerste. Apansız haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Urbánek neemt de hoekschop. Klungelig pakt Topraktepe de bal. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Tepebasi United 2:0

18e minuut.
Marty probeert naar een medespeler te passen. Sunal heeft problemen om de bal te vangen. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap. Çalışkan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Tepebasi United 3:0

27e minuut.
Magro probeert naar een medespeler te passen. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty passt de bal met de wreef. Daar is Yanguela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanguela haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Urbánek geeft een lange en hoge pass. Yanguela kopt de bal weg. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Tepebasi United 4:0

33e minuut.
Pula met een sublieme pass. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan met een sublieme pass. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ... Çalışkan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yanguela krijgt zijn hoofd ertegen. Çalışkan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Marty de bal. Tunalıoğlu is nu in balbezit. Marty onderschept slim de pass. Marty geeft een hoge lob. Magro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakar passt de bal in één keer door. Urbánek speelt de bal door. Magro is nu in balbezit. Magro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Tepebasi United 5:0

44e minuut.
Marty passt de bal zonder na te denken. Yanguela is nu in balbezit. Yanguela speelt de bal door. Klungelig pakt Magro de bal. Magro haalt uit met een fantastische trap. Çalışkan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Treetopspark 32%, Tepebasi United 68%.
FC Treetopspark - Tepebasi United 5:0

46e minuut.
Filibeli rent richting de bal. Filibeli speelt de bal door. Sunal bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Tepebasi United 6:0

48e minuut.
Gencebay heeft problemen om de bal te vangen. Marty rent richting de bal. Marty passt de bal met de wreef. Magro is nu in balbezit. Magro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ersoy speelt de bal door. Martínez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez García met een sublieme pass. Magro is nu in balbezit. Magro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Tepebasi United 7:0

55e minuut.
Bakar probeert naar een medespeler te passen. Urbánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunalıoğlu is nu in balbezit. Urbánek verovert de bal door een tackle van achteren. Urbánek geeft een hoge lob. Çalışkan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Magro rent richting de bal. Magro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Tepebasi United 8:0

64e minuut.
Bakar passt de bal zonder na te denken. Ağadan geeft een hoge lob. Magro is nu in balbezit. Magro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Tepebasi United 9:0

78e minuut.
Gencebay is nu in balbezit. Marty rent richting de bal. Marty probeert naar een medespeler te passen. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Tepebasi United 10:0

80e minuut.
Urbánek is nu in balbezit. Urbánek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Martínez García de bal. Filibeli is nu in balbezit. Filibeli schiet op doel. Machado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bernaba rent richting de bal. Bernaba geeft een lange en hoge pass. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Marty geeft een hoge lob. Magro krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Bernaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernaba geeft een lange en hoge pass. Marty rent richting de bal. Marty geeft een hoge lob. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Magro rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Tepebasi United 11:0

88e minuut.
Marty rent richting de bal. Marty passt de bal zonder na te denken. Magro is nu in balbezit. Magro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Tepebasi United 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Treetopspark 25%, Tepebasi United 75%.
FC Treetopspark - Tepebasi United 12:0