Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cıpcıp SelKe FC
q Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Büyükarslan verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükarslan passt de bal in één keer door. Yurttaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Serinyel verovert de bal door een tackle van achteren. Serinyel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Yurttaş is nu in balbezit. Serinyel onderschept slim de pass. Serinyel passt de bal zonder na te denken. Büyükarslan rent richting de bal. Büyükarslan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Yurttaş rent richting de bal. Kukuła onderschept slim de pass. Kukuła passt de bal zonder na te denken. Büyükarslan is nu in balbezit. Büyükarslan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Çakılı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Inworp. Zengin met een snelle inworp. Zaman rent richting de bal. Serinyel verovert de bal door een tackle van achteren. Serinyel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Zaman probeert de bal met de borst te controleren. Serinyel verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükarslan rent richting de bal. Büyükarslan schiet op doel. Çakılı probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Asilefe trapt de bal weg van het doel. Benito kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Öğür de bal onder controle te krijgen. Serinyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Serinyel haalt uit met een fantastische trap. Çakılı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cıpcıp 45%, SelKe FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cıpcıp - SelKe FC 0:0

53e minuut.
Kukuła verovert de bal door een tackle van achteren. Büyükarslan is nu in balbezit. Öğür bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükarslan onderschept slim de pass. Büyükarslan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Çakılı trapt de bal weg. Oral kopt de bal weg. Serinyel rent richting de bal. Serinyel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Inworp. Özçelik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oral bereikt de bal nog maar net als eerste. Oral schiet op doel. Bayrak geeft een lange en hoge pass. Biler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cıpcıp 42%, SelKe FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
cıpcıp - SelKe FC 0:0