Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SelKe FC cıpcıp
Normal Tactiek q
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 24.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Öğür is nu in balbezit. Öğür geeft een lange en hoge pass. Özçelik kopt de bal weg. Benito is nu in balbezit. Benito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Zengin rent richting de bal. Gümüşgöz verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşgöz passt de bal in één keer door. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Biler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Kukuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuła met een sublieme pass. Serinyel bereikt de bal nog maar net als eerste. Büyükarslan is nu in balbezit. Büyükarslan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Akıncı speelt de bal door. Kukuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Oral maakt een afschuwelijke overtreding. Oral krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Yurttaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Serinyel onderschept slim de pass. Yurttaş onderschept slim de pass. Kukuła onderschept slim de pass. Kukuła geeft de bal voor. Çakılı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SelKe FC 59%, cıpcıp 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SelKe FC - cıpcıp 0:0

59e minuut.
Bulgurcu passt de bal in één keer door. Yurttaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuła verovert de bal door een tackle van achteren. Kukuła probeert naar een medespeler te passen. Serinyel is nu in balbezit. Çakılı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Kazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukuła onderschept slim de pass. Yurttaş begaat een overtreding. Kukuła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kukuła komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SelKe FC 64%, cıpcıp 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SelKe FC - cıpcıp 0:0