Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gentleman FC Koç FC
4-1-3-2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
41 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 16.5
adequate Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Krapović is nu in balbezit. Krapović speelt de bal door. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros schiet op doel. Vural maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Koç FC 1:0

14e minuut.
Erkenalır probeert naar een medespeler te passen. Guajajara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guajajara passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vallesteros de bal. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Szablewski is nu in balbezit. Szablewski passt de bal met de wreef. Babaoğlu rent richting de bal. Vallesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Koç FC 2:0

19e minuut.
Fokus probeert naar een medespeler te passen. Munzur rent richting de bal. Krapović onderschept slim de pass. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Koç FC 3:0

27e minuut.
Krapović is nu in balbezit. Munzur verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krapović. Krapović krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Munzur heeft problemen om de bal te vangen. Pita rent richting de bal. Pita passt de bal in één keer door. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Koç FC 4:0

29e minuut.
Vallesteros is nu in balbezit. Krapović rent richting de bal. Krapović passt de bal in één keer door. Szablewski rent richting de bal. Szablewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Krapović verovert de bal door een tackle van achteren. Krapović met een sublieme pass. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Koç FC 5:0

37e minuut.
Pita passt de bal met de wreef. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros passt de bal in één keer door. Szablewski rent richting de bal. Szablewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Koç FC 6:0

39e minuut.
Krapović speelt de bal door. Kazancı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fokus. Fokus krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Vallesteros probeert naar een medespeler te passen. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović rent richting de bal. Szablewski rent richting de bal. Szablewski schiet op doel. Vural probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Babaoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarkan rent richting de bal. Vallesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... Vural kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Fokus geeft een hoge lob. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski haalt uit met een fantastische trap. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Koç FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gentleman FC 19%, Koç FC 81%.
Gentleman FC - Koç FC 7:0

47e minuut.
Suárez met een sublieme pass. Guajajara is nu in balbezit. Guajajara geeft een hoge lob. Szablewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Guajajara rent richting de bal. Guajajara met een sublieme pass. Krapović met een sublieme pass. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Guajajara geeft een hoge lob. Daar is Munzur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krapović is nu in balbezit. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pita kopt de bal weg. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros passt de bal zonder na te denken. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Koç FC 8:0

63e minuut.
Tarkan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pita met de inworp. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Szablewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Munzur. Szablewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Akan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vallesteros krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

67e minuut.
Pita passt de bal in één keer door. Inworp. Munzur met de inworp. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Koç FC 9:0

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pita met een snelle inworp. Szablewski heeft problemen om de bal te vangen. Szablewski haalt uit met een fantastische trap. Daar is Babaoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vural probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Pita onderschept slim de pass. Pita geeft een hoge lob. Bütünay kan de bal niet met de borst controleren. Guajajara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guajajara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gentleman FC - Koç FC 10:0

83e minuut.
Munzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović verovert de bal door een tackle van achteren. Krapović passt de bal met de wreef. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gentleman FC 15%, Koç FC 85%.
Gentleman FC - Koç FC 10:0