Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Koç FC Gentleman FC
Normal Tactiek 4-1-3-2
34% Balbezit 66%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 31
4 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 35.5
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


4e minuut.
Klungelig pakt Nizam de bal. Szablewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nizam. Szablewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krapović wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Munzur onderschept slim de pass. Szablewski onderschept slim de pass. Szablewski passt de bal in één keer door. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap. Vural bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Krapović probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pita onderschept slim de pass. Krapović geeft de bal voor. Paal!

11e minuut.
Krapović rent richting de bal. Krapović passt de bal in één keer door. Babaoğlu is nu in balbezit. Vallesteros verovert de bal door een tackle van achteren. Vallesteros draait met de bal, schiet en ... Vural bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Gentleman FC 0:1

26e minuut.
Özkafa heeft problemen om de bal te vangen. Suárez rent richting de bal. Özkafa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özkafa krijgt een gele kaart. Suárez raakt geblesseerd tijdens het duel. Suárez met een snel genomen vrije trap. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Tarkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Guajajara onderschept slim de pass. Guajajara met een sublieme pass. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Pita verovert de bal door een tackle van achteren. Pita geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Nizam de bal. Szablewski rent richting de bal. Szablewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Szablewski rent richting de bal. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizam legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nizam krijgt een gele kaart. Vallesteros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krapović zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Gentleman FC 0:2

38e minuut.
Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović met een sublieme pass. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros schiet op doel. Babaoğlu kopt de bal weg. Vural bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Guajajara neemt de hoekschop. Pita is nu in balbezit. Szablewski rent richting de bal. Szablewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Gentleman FC 0:3

44e minuut.
Munzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Krapović onderschept slim de pass. Krapović speelt de bal door. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Gentleman FC 0:4

45e minuut.
Guajajara met een sublieme pass. Szablewski rent richting de bal. Szablewski passt de bal in één keer door. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koç FC 75%, Gentleman FC 25%.
Koç FC - Gentleman FC 0:4

52e minuut.
Szablewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bütünay de bal. Suárez is nu in balbezit. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Gentleman FC 0:5

54e minuut.
Munzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski verovert de bal door een tackle van achteren. Krapović met een sublieme pass. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vural trapt de bal weg. Krapović kopt de bal weg. Vallesteros is nu in balbezit. Vallesteros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Gentleman FC 0:6

64e minuut.
Pita probeert naar een medespeler te passen. Szablewski heeft problemen om de bal te vangen. Szablewski passt de bal in één keer door. Vallesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallesteros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Guajajara rent richting de bal. Guajajara probeert naar een medespeler te passen. Babaoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Krapović geeft de bal voor. Pita is nu in balbezit. Pita probeert naar een medespeler te passen. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Gentleman FC 0:7

69e minuut.
Suárez met een sublieme pass. Krapović is nu in balbezit. Krapović speelt de bal door. Szablewski heeft problemen om de bal te vangen. Szablewski haalt uit met een fantastische trap. Vural kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pita geeft een lange en hoge pass. Munzur bereikt de bal nog maar net als eerste. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Szablewski is nu in balbezit. Szablewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros passt de bal in één keer door. Szablewski rent richting de bal. Szablewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Gentleman FC 0:8

74e minuut.
Vural speelt de bal door. Pita rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gelgit. Gelgit krijgt een gele kaart. Pita is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Akan met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Guajajara met een sublieme pass. Suárez met een sublieme pass. Krapović speelt de bal door. Vallesteros rent richting de bal. Vallesteros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Gentleman FC 0:9

78e minuut.
Erkenalır met een snelle inworp. Suárez met een sublieme pass. Gelgit is nu in balbezit. Szablewski verovert de bal door een tackle van achteren. Szablewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Szablewski is nu in balbezit. Szablewski schiet op doel. Nizam probeert de bal aan de voet te houden. Guajajara rent richting de bal. Guajajara geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Gelgit rent richting de bal. Gelgit geeft de bal voor. Inworp. Pita met de inworp. Krapović geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Gentleman FC 0:10

87e minuut.
Klungelig pakt Bütünay de bal. Suárez rent richting de bal. Suárez geeft een lange en hoge pass. Pita geeft de bal voor. Vallesteros maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pita met de inworp. Szablewski rent richting de bal. Szablewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Koç FC - Gentleman FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Koç FC 91%, Gentleman FC 9%.
Koç FC - Gentleman FC 0:11