Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Treetopspark Kastamonuspr1966
433 alper Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
45 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 15.9
matig Schieten slecht
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Yanguela heeft problemen om de bal te vangen. Yemezoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanguela onderschept slim de pass. Yanguela draait met de bal, schiet en ... Kızıl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Kastamonuspr1966 1:0

13e minuut.
Martínez García probeert naar een medespeler te passen. Marty rent richting de bal. Marty passt de bal met de wreef. Magro rent richting de bal. Magro haalt uit met een fantastische trap. Kızıl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Kastamonuspr1966 2:0

15e minuut.
Magro heeft problemen om de bal te vangen. Magro passt de bal in één keer door. Marty is nu in balbezit. Marty draait met de bal, schiet en ... Köksoy probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Köksoy trapt de bal weg. Inworp. Civelek met de inworp. Marty geeft een hoge lob. Magro springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Klungelig pakt Magro de bal. Marty bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro schiet op doel. Köksoy probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Yanguela is nu in balbezit. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ... Urbánek is nu in balbezit. Urbánek geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Yemezoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magro rent richting de bal. Magro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Kastamonuspr1966 3:0

23e minuut.
Magro rent richting de bal. Magro geeft een lange en hoge pass. Mansız heeft problemen om de bal te vangen. Yanguela rent richting de bal. Yanguela schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Kastamonuspr1966 4:0

25e minuut.
Taşkınalper kopt de bal weg. Mansız probeert de bal aan de voet te houden. Yanguela met een sublieme pass. Magro is nu in balbezit. Magro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Kastamonuspr1966 5:0

27e minuut.
Yanguela geeft een lange en hoge pass. Yemezoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ... Kızıl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Arısoy is nu in balbezit. Yanguela onderschept slim de pass. Yanguela passt de bal in één keer door. Magro rent richting de bal. Magro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Taşkınalper onderschept slim de pass. Martínez García rent richting de bal. Martínez García speelt de bal door. Magro is nu in balbezit. Magro haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Kastamonuspr1966 6:0

35e minuut.
Arısoy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şinaz komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Kızıl trapt de bal weg. Urbánek kopt de bal weg. Yanguela probeert naar een medespeler te passen. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Kastamonuspr1966 7:0

40e minuut.
Urbánek probeert naar een medespeler te passen. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro passt de bal in één keer door. Yanguela bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanguela schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Şeker is nu in balbezit. Marty onderschept slim de pass. Marty speelt de bal door. Urbánek rent richting de bal. Urbánek geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Magro is nu in balbezit. Magro draait met de bal, schiet en ... Kızıl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Kastamonuspr1966 8:0

45e minuut.
Taşkınalper probeert naar een medespeler te passen. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro passt de bal in één keer door. Marty rent richting de bal. Marty schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Magro is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Treetopspark 18%, Kastamonuspr1966 82%.
FC Treetopspark - Kastamonuspr1966 8:0

55e minuut.
Pula geeft de bal voor. Köksoy heeft problemen om de bal te vangen. Marty rent richting de bal. Marty haalt uit met een fantastische trap. Kızıl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Kastamonuspr1966 9:0

56e minuut.
Tekirel rent richting de bal. Tekirel passt de bal zonder na te denken. Taşkınalper speelt de bal door. Magro heeft problemen om de bal te vangen. Magro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Taşkınalper met een sublieme pass. Yanguela rent richting de bal. Yanguela speelt de bal door. Magro is nu in balbezit. Magro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Yarkay rent richting de bal. Marty verovert de bal door een tackle van achteren. Marty met een sublieme pass. Magro is nu in balbezit. Magro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Taşkınalper passt de bal met de wreef. Daar is Şinaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pula. Pula krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Martínez García rent richting de bal. Martínez García geeft een lange en hoge pass. Yanguela probeert naar een medespeler te passen. Daar is Magro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Magro rent richting de bal. Marty is nu in balbezit. Marty probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yanguela de bal. Yanguela haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Kastamonuspr1966 10:0

81e minuut.
Yanguela onderschept slim de pass. Yanguela geeft de bal voor. Daar is Mansız, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanguela bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanguela geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Taşkınalper rent richting de bal. Taşkınalper passt de bal in één keer door. Urbánek met een sublieme pass. Klungelig pakt Magro de bal. Magro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Treetopspark - Kastamonuspr1966 11:0

84e minuut.
Törkerdem heeft problemen om de bal te vangen. Magro verovert de bal door een tackle van achteren. Marty rent richting de bal. Marty haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Köksoy de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Treetopspark 21%, Kastamonuspr1966 79%.
FC Treetopspark - Kastamonuspr1966 11:0