Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kastamonuspr1966 FC Treetopspark
Normal Tactiek 433 alper
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 35.7
slecht Schieten matig
waardeloos Passen redelijk
hopeloos Verdedigen zwak


12e minuut.
Marty is nu in balbezit. Urbánek bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbánek geeft de bal voor. Magro maakt een snoekduik en kopt de bal. Kızıl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - FC Treetopspark 0:1

18e minuut.
Docando kopt de bal weg. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan geeft de bal voor. Magro is nu in balbezit. Magro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - FC Treetopspark 0:2

19e minuut.
Köksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Köksoy geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Yanguela de bal onder controle te krijgen. Magro is nu in balbezit. Magro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Magro heeft problemen om de bal te vangen. Marty is nu in balbezit. Marty passt de bal in één keer door. Urbánek rent richting de bal. Urbánek geeft een lange en hoge pass. Kızıl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Magro is nu in balbezit. Magro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - FC Treetopspark 0:3

22e minuut.
Mansız is nu in balbezit. Ağadan onderschept slim de pass. Şinaz rent richting de bal. Ağadan verovert de bal door een tackle van achteren. Ağadan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Magro verovert de bal door een tackle van achteren. Marty probeert naar een medespeler te passen. Urbánek speelt de bal door. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Pula heeft problemen om de bal te vangen. Pula passt de bal in één keer door. Yanguela probeert naar een medespeler te passen. Magro is nu in balbezit. Magro draait met de bal, schiet en ... Kızıl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Urbánek geeft de bal voor. Marty is nu in balbezit. Marty geeft een lange en hoge pass. Magro springt en kopt de bal. Kızıl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - FC Treetopspark 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonuspr1966 74%, FC Treetopspark 26%.
Kastamonuspr1966 - FC Treetopspark 0:4

53e minuut.
Mansız heeft problemen om de bal te vangen. Yanguela is nu in balbezit. Yanguela passt de bal zonder na te denken. Magro is nu in balbezit. Magro schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Yanguela geeft een lange en hoge pass. Şeker probeert de bal aan de voet te houden. Urbánek probeert naar een medespeler te passen. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ... Kızıl bokst de bal weg. Köksoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Köksoy geeft de bal voor. Pula kopt de bal weg. Ağadan rent richting de bal. Ağadan geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ağadan geeft een lange en hoge pass. Marty kopt de bal weg. Daar is Magro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yanguela bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanguela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gültekin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gültekin met een sublieme pass. Pula speelt de bal door. Magro rent richting de bal. Magro draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Marty kan de bal niet met de borst controleren. Yarkay onderschept slim de pass. Martínez García probeert naar een medespeler te passen. Magro rent richting de bal. Magro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Marty met een sublieme pass. Daar is Magro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marty is nu in balbezit. Marty schiet op doel. Köksoy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Martínez García rent richting de bal. Martínez García passt de bal in één keer door. Magro bereikt de bal nog maar net als eerste. Magro schiet op doel. Kızıl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - FC Treetopspark 0:5

90e minuut.
Marty speelt de bal door. Magro controleert de bal met de borst. Marty rent richting de bal. Magro rent richting de bal. Magro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kastamonuspr1966 - FC Treetopspark 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kastamonuspr1966 76%, FC Treetopspark 24%.
Kastamonuspr1966 - FC Treetopspark 0:6