Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alex Juniors Tepebasi United
dexter-kupa2 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
19% Spel op eigen helft 81%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
goed Passen hopeloos
matig Verdedigen slecht


10e minuut.
Sunal geeft de bal voor. Yiğitarslanoğlu kopt de bal weg. Çağıran geeft een lange en hoge pass. Kutluk is nu in balbezit. Kutluk schiet op doel. Paal!

11e minuut.
Sunal trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yiğitarslanoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çağıran is nu in balbezit. Çağıran geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Çağıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağıran passt de bal met de wreef. Kutluk heeft problemen om de bal te vangen. Kutluk draait met de bal, schiet en ... Topraktepe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Kirazcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiğitarslanoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitarslanoğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Felli de bal. Felli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Tepebasi United 1:0

28e minuut.
Capitán onderschept slim de pass. Capitán met een sublieme pass. Dzieciuch speelt de bal door. Felli rent richting de bal. Felli draait met de bal, schiet en ... Süt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Felli bereikt de bal nog maar net als eerste. Felli geeft de bal voor. Süt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Yiğitarslanoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çağıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağıran passt de bal in één keer door. Daar is Yiğitarslanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yiğitarslanoğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Apansız passt de bal met de wreef. Dzieciuch geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sunal de bal. Kutluk rent richting de bal. Kutluk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Çağıran rent richting de bal. Çağıran speelt de bal door. Sunal rent richting de bal. Kutluk onderschept slim de pass. Kutluk schiet op doel. Süt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Çağıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Çağıran geeft een lange en hoge pass. Felli kopt de bal weg. Kutluk rent richting de bal. Kutluk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu geeft de bal voor. Gencebay kopt de bal weg. Yiğitarslanoğlu is nu in balbezit. Yiğitarslanoğlu geeft een hoge lob. Süt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Süt met een harde bal richting middenveld. Daar is Tunalıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felli is nu in balbezit. Felli geeft een hoge lob. Kutluk maakt een snoekduik en kopt de bal. Süt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alex Juniors 18%, Tepebasi United 82%.
Alex Juniors - Tepebasi United 1:0

48e minuut.
Kutluk is nu in balbezit. Kutluk probeert naar een medespeler te passen. Felli rent richting de bal. Felli schiet op doel. Süt probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kutluk kopt de bal weg. Asaf rent richting de bal. Bakar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bakar krijgt een gele kaart. Asaf is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Asaf met een snel genomen vrije trap. Kutluk krijgt zijn hoofd ertegen. Süt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Yiğitarslanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Sunal is nu in balbezit. Kutluk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kutluk krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Klungelig pakt Apansız de bal. Çağıran rent richting de bal. Çağıran geeft een hoge lob. Felli rent richting de bal. Felli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Alex Juniors - Tepebasi United 2:0

73e minuut.
Felli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lefter komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Çağıran geeft de bal voor. Klungelig pakt Lefter de bal. Gencebay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lefter is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kutluk neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alex Juniors 20%, Tepebasi United 80%.
Alex Juniors - Tepebasi United 2:0