Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drosia F C. UPS KARGO EN İYİ KARGO
YTB Tactiek 4-3-3
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 15
43.7 gemiddelde waardering 45.9
adequate Schieten good
adequate Passen solid
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Anderiesen speelt de bal door. Dapecí rent richting de bal. Dapecí probeert naar een medespeler te passen. Krachel rent richting de bal. Krachel schiet op doel. Zekić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Krykwiński onderschept slim de pass. Ruiz Álvarez rent richting de bal. Krykwiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krykwiński draait met de bal, schiet en ... Zekić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - UPS KARGO EN İYİ KARGO 0:1

14e minuut.
Polyakov is nu in balbezit. Polyakov met een sublieme pass. Thorning is nu in balbezit. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Ruiz Álvarez verovert de bal door een tackle van achteren. Ruiz Álvarez probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Negoiu de bal onder controle te krijgen. Kempiński is nu in balbezit. Kempiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Topolansky met de inworp. Krykwiński is nu in balbezit. Polyakov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Krykwiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krykwiński neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zekić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - UPS KARGO EN İYİ KARGO 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drosia F C. 38%, UPS KARGO EN İYİ KARGO 62%.
Drosia F C. - UPS KARGO EN İYİ KARGO 0:2

65e minuut.
Inworp. Izcano komt het veld opgelopen. Saari met een snelle inworp. Hùng Dũng is nu in balbezit. Hùng Dũng geeft een lange en hoge pass. Izcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Izcano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drosia F C. 47%, UPS KARGO EN İYİ KARGO 53%.
Drosia F C. - UPS KARGO EN İYİ KARGO 0:2