Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MegalomanShark avassa
A1 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 23.1
average Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Çatırdatıroğlu geeft een hoge lob. Marquesini kopt de bal weg. Klungelig pakt Kurtlu de bal. Onischenko is nu in balbezit. Onischenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çifteli met de inworp. Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıöver verovert de bal door een tackle van achteren. Tanrıöver speelt de bal door. Ulusoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Atak probeert naar een medespeler te passen. Amundaray is nu in balbezit. Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray schiet op doel. Kaskat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MegalomanShark - avassa 1:0

26e minuut.
Amundaray rent richting de bal. Onischenko is nu in balbezit. Onischenko schiet op doel. Kurtlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaskat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MegalomanShark - avassa 2:0

29e minuut.
Uluses rent richting de bal. Uluses probeert naar een medespeler te passen. Onischenko rent richting de bal. Onischenko draait met de bal, schiet en ... Kaskat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MegalomanShark - avassa 3:0

40e minuut.
Yeneralp met de inworp. Eder is nu in balbezit. Eder probeert naar een medespeler te passen. Gören is nu in balbezit. Gören draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MegalomanShark - avassa 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MegalomanShark 42%, avassa 58%.
MegalomanShark - avassa 3:1

47e minuut.
Salkımsaçak geeft een lange en hoge pass. Çatırdatıroğlu controleert de bal met de borst. Onischenko is nu in balbezit. Onischenko passt de bal met de wreef. Atak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Demirbaş probeert de bal aan de voet te houden. Amundaray rent richting de bal. Amundaray probeert naar een medespeler te passen. Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Demirbaş rent richting de bal. Uluses rent richting de bal. Uluses passt de bal zonder na te denken. Onischenko rent richting de bal. Onischenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Demirbaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray verovert de bal door een tackle van achteren. Amundaray probeert naar een medespeler te passen. Onischenko rent richting de bal. Onischenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Çifteli geeft de bal voor. Tanrıöver is nu in balbezit. Tanrıöver probeert naar een medespeler te passen. Gören is nu in balbezit. Gören schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Yeneralp geeft een lange en hoge pass. Gören bereikt de bal nog maar net als eerste. Calta speelt de bal door. Gören is nu in balbezit. Gören schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Hilalsoy is nu in balbezit. Hilalsoy geeft een hoge lob. Tanrıöver speelt de bal door. Gören is nu in balbezit. Gören haalt uit met een fantastische trap. Ulusoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MegalomanShark 43%, avassa 57%.
MegalomanShark - avassa 3:1