Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lukas SK İğde Spor
Normal Tactiek klasik 4-4-2
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Zanoğlu geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lahanacı de bal onder controle te krijgen. Oltay bereikt de bal nog maar net als eerste. Oltay haalt uit met een fantastische trap. Kohen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - İğde Spor 1:0

20e minuut.
Turkal met een sublieme pass. Kurukan is nu in balbezit. Kandıralı rent richting de bal. Kandıralı schiet op doel. Zoroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lukas SK - İğde Spor 1:1

24e minuut.
Oğuzel met een snelle inworp. Turkal is nu in balbezit. Turkal passt de bal in één keer door. Kandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandıralı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lukas SK - İğde Spor 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukas SK 52%, İğde Spor 48%.
Lukas SK - İğde Spor 1:2

47e minuut.
Turkal rent richting de bal. Çağan rent richting de bal. Turkal verovert de bal door een tackle van achteren. Kandıralı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kandıralı geeft een hoge lob. Zoroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kurukan rent richting de bal. Kurukan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Çağan verovert de bal door een tackle van achteren. Çağan geeft een hoge lob. Canatapan heeft problemen om de bal te vangen. Oltay rent richting de bal. Oltay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Soyluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyluoğlu schiet op doel. Lahanacı kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Volkansoy zal de hoekschop nemen. Kohen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Altındal passt de bal met de wreef. Inworp. Lahanacı met een snelle inworp. Oğuzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oğuzel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Turkal probeert naar een medespeler te passen. Canatapan is nu in balbezit. Turkal probeert naar een medespeler te passen. Kurukan rent richting de bal. Kurukan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Turkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Turkal geeft een lange en hoge pass. Kurukan rent richting de bal. Kurukan draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Kandıralı de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lukas SK 60%, İğde Spor 40%.
Lukas SK - İğde Spor 1:2