Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dar fc Lukas SK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Mendilci is nu in balbezit. Mendilci geeft een lange en hoge pass. Çapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Çapa haalt uit met een fantastische trap. Zoroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dar fc - Lukas SK 1:0

13e minuut.
Zanoğlu geeft een hoge lob. İstanbullu rent richting de bal. İstanbullu passt de bal zonder na te denken. Dağdeviren rent richting de bal. Dağdeviren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dar fc - Lukas SK 2:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendilci met de inworp. Dağdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağdeviren draait met de bal, schiet en ... Zoroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dar fc - Lukas SK 3:0

40e minuut.
Yetiş heeft problemen om de bal te vangen. Dağdeviren verovert de bal door een tackle van achteren. Dağdeviren met een sublieme pass. Çapa rent richting de bal. Çapa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dar fc 42%, Lukas SK 58%.
Dar fc - Lukas SK 3:0

49e minuut.
İstanbullu rent richting de bal. İstanbullu speelt de bal door. Altındal rent richting de bal. Çapa onderschept slim de pass. Çapa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kınay met een sublieme pass. Yetiş rent richting de bal. Çapa verovert de bal door een tackle van achteren. Dağdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağdeviren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dağdeviren heeft problemen om de bal te vangen. Kınay rent richting de bal. Dağdeviren schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dağdeviren krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Akköşe speelt de bal door. Ersoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Ersoy passt de bal in één keer door. Dağdeviren is nu in balbezit. Dağdeviren passt de bal in één keer door. Zoroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Özergin geeft een lange en hoge pass. Oltay rent richting de bal. Tekdüzen bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyluoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyluoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
İstanbullu geeft een lange en hoge pass. Altındal kopt de bal weg. Klungelig pakt Uğurluel de bal. Ersoy is nu in balbezit. Ersoy haalt uit met een fantastische trap. Zoroğlu bokst de bal weg. Ersoy rent richting de bal. Ersoy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Özergin met een harde bal richting middenveld. Tekdüzen kopt de bal weg. Mendilci rent richting de bal. Mendilci geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dar fc 41%, Lukas SK 59%.
Dar fc - Lukas SK 3:0