Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MegalomanShark Dar fc
A1 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
22 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 17.7
redelijk Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Marquesini probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Onischenko de bal. Nogalski rent richting de bal. Onischenko rent richting de bal. Onischenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Marquesini heeft problemen om de bal te vangen. Marquesini geeft de bal voor. Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko schiet op doel. Besteci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MegalomanShark - Dar fc 1:0

11e minuut.
Marquesini rent richting de bal. Marquesini passt de bal zonder na te denken. Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogalski rent richting de bal. Nogalski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Uzdrowski onderschept slim de pass. Uzdrowski passt de bal zonder na te denken. Atak speelt de bal door. Onischenko is nu in balbezit. Onischenko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Atak bereikt de bal nog maar net als eerste. Atak passt de bal met de wreef. Demiray is nu in balbezit. Nogalski onderschept slim de pass. Nogalski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Salkımsaçak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Akköşe de bal. Atak speelt de bal door. Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko draait met de bal, schiet en ... Besteci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Tekdüzen speelt de bal door. Çapa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balköy. Balköy krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Nogalski kopt de bal weg. İstanbullu rent richting de bal. Onischenko verovert de bal door een tackle van achteren. Nogalski is nu in balbezit. Nogalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Daar is Dutar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balköy rent richting de bal. Dutar verovert de bal door een tackle van achteren. Dutar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MegalomanShark - Dar fc 1:1

42e minuut.
Tekdüzen heeft problemen om de bal te vangen. Dağdeviren bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağdeviren met een sublieme pass. Çapa is nu in balbezit. Çapa haalt uit met een fantastische trap. Ulusoy bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MegalomanShark 39%, Dar fc 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MegalomanShark - Dar fc 1:1

57e minuut.
Uluses rent richting de bal. Uluses speelt de bal door. Onischenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Onischenko haalt uit met een fantastische trap. Mengenli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Besteci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Dağdeviren kopt de bal weg. Nogalski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tekdüzen. Tekdüzen krijgt een gele kaart. Nogalski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marquesini komt bij de bal en schiet. Besteci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Akköşe met een sublieme pass. Tekdüzen rent richting de bal. Onischenko verovert de bal door een tackle van achteren. Nogalski rent richting de bal. Nogalski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MegalomanShark - Dar fc 2:1

83e minuut.
Balköy met de inworp. Uluses is nu in balbezit. İstanbullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Uluses onderschept slim de pass. Uluses geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MegalomanShark 27%, Dar fc 73%.
MegalomanShark - Dar fc 2:1