Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UmutDenizSK BEŞİKTAŞ SPOR KLÜBÜ
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


5e minuut.
Şenel geeft een hoge lob. Aksöğüt kopt de bal weg. Soygüven bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındıkçı is nu in balbezit. Fındıkçı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
UmutDenizSK - BEŞİKTAŞ SPOR KLÜBÜ 1:0

6e minuut.
Süer is nu in balbezit. Gökalp onderschept slim de pass. Yola rent richting de bal. Yola haalt uit met een fantastische trap. Günay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UmutDenizSK - BEŞİKTAŞ SPOR KLÜBÜ 2:0

10e minuut.
Eğilmez probeert naar een medespeler te passen. Soygüven is nu in balbezit. Soygüven passt de bal met de wreef. Peçenek rent richting de bal. Peçenek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Yola passt de bal in één keer door. Akbulut bereikt de bal nog maar net als eerste. Yola onderschept slim de pass. Gökalp bereikt de bal nog maar net als eerste. Gökalp haalt uit met een fantastische trap. Günay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Şenel geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Günay trapt de bal weg. Fındıkçı is nu in balbezit. Fındıkçı geeft een lange en hoge pass. Günay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yola bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
UmutDenizSK - BEŞİKTAŞ SPOR KLÜBÜ 3:0

19e minuut.
Peçenek met een sublieme pass. Klungelig pakt Eğilmez de bal. Yola is nu in balbezit. Yola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fındıkçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Fındıkçı geeft de bal voor. Akbulut is nu in balbezit. Şenel verovert de bal door een tackle van achteren. Şenel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Soygüven rent richting de bal. Gökalp rent richting de bal. Soygüven tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Soygüven krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UmutDenizSK 37%, BEŞİKTAŞ SPOR KLÜBÜ 63%.
UmutDenizSK - BEŞİKTAŞ SPOR KLÜBÜ 3:0

56e minuut.
Klungelig pakt Gökalp de bal. Yola bereikt de bal nog maar net als eerste. Akbulut met een sublieme pass. Atalay rent richting de bal. Atalay geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Atalay bereikt de bal nog maar net als eerste. Atalay probeert naar een medespeler te passen. Yola is nu in balbezit. Yola draait met de bal, schiet en ... Günay probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gökalp passt de bal in één keer door. Akbulut rent richting de bal. Yola onderschept slim de pass. Yola schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aksöğüt de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
UmutDenizSK - BEŞİKTAŞ SPOR KLÜBÜ 4:0

68e minuut.
Tandır raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Neyzen komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Klungelig pakt Atalay de bal. Eral rent richting de bal. Eral speelt de bal door. Yola rent richting de bal. Yola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UmutDenizSK 50%, BEŞİKTAŞ SPOR KLÜBÜ 50%.
UmutDenizSK - BEŞİKTAŞ SPOR KLÜBÜ 4:0