Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saimbeyli SK BOZKURT SK
4-2-4 Tactiek ÇINAR
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 19
6 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.1 gemiddelde waardering 48.1
average Schieten solid
average Passen good
solid Verdedigen good


7e minuut.
Kapsa speelt de bal door. Gwadera rent richting de bal. Reid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reid krijgt een gele kaart. Gwadera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gwadera komt bij de bal en schiet. Lechleiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kipper is nu in balbezit. Kipper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimbeyli SK - BOZKURT SK 0:1

10e minuut.
Kantor is nu in balbezit. Kipper is nu in balbezit. Kipper passt de bal zonder na te denken. Gwadera rent richting de bal. Gwadera schiet op doel. Paal!

14e minuut.
Chyłek passt de bal zonder na te denken. Dafinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafinescu passt de bal in één keer door. Atan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tiến Ðức speelt de bal door. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper passt de bal met de wreef. Kapsa rent richting de bal. Kapsa haalt uit met een fantastische trap. Lechleiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kapsa neemt de hoekschop. Kipper springt en kopt de bal. Lechleiter bokst de bal weg. Siwek verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kapsa neemt de hoekschop. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. Lechleiter bokst de bal weg. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimbeyli SK - BOZKURT SK 0:2

29e minuut.
Atan is nu in balbezit. Dafinescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Joa. Joa krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kipper kopt de bal weg. Gwadera rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Siwek ... Strafschop! Siwek krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Rompek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rompek geeft de bal voor. Bjørklund met een sublieme pass. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimbeyli SK - BOZKURT SK 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimbeyli SK 68%, BOZKURT SK 32%.
Saimbeyli SK - BOZKURT SK 0:3

55e minuut.
Daar is Gwadera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwadera passt de bal in één keer door. Kipper rent richting de bal. Tiến Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Ðức schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Chyłek kopt de bal weg. Joa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Dafinescu zijn tegenspeler op de grond. Dafinescu krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Fındıkçı trapt de bal weg van het doel. Tiến Ðức kopt de bal weg. Gwadera rent richting de bal. Kipper rent richting de bal. Kipper draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Lechleiter trapt de bal weg van het doel. Kantor kopt de bal weg. Dafinescu heeft problemen om de bal te vangen. Dafinescu geeft een hoge lob. Atan springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Tiến Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Ðức passt de bal met de wreef. Kipper is nu in balbezit. Kipper passt de bal met de wreef. Lechleiter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimbeyli SK - BOZKURT SK 0:4

76e minuut.
Dafinescu kopt de bal weg. Tiến Ðức is nu in balbezit. Tiến Ðức geeft een lange en hoge pass. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper haalt uit met een fantastische trap. Lechleiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Atan probeert de bal aan de voet te houden. Joa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dafinescu. Dafinescu krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimbeyli SK 56%, BOZKURT SK 44%.
Saimbeyli SK - BOZKURT SK 0:4