Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOZKURT SK Saimbeyli SK
ÇINAR Tactiek 4-2-4
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
19 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 42.5
solide Schieten matig
goed Passen matig
goed Verdedigen zeer goed


12e minuut.
Pulfer speelt de bal door. Reis met een sublieme pass. Kapsa speelt de bal door. Kipper rent richting de bal. Kipper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Siwek passt de bal met de wreef. Gwadera probeert de bal met de borst te controleren. Siwek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gwadera raakt geblesseerd tijdens het duel. Gwadera neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Daar is Wojtarowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dafinescu is nu in balbezit. Reis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reis krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Chyłek geeft de bal voor. Andrysz kopt de bal weg. Chyłek rent richting de bal. Chyłek geeft een hoge lob. Andrysz kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Saimbeyli SK 0:1

29e minuut.
Hıdır bereikt de bal nog maar net als eerste. Hıdır geeft een hoge lob. Daar is Siwek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Reis passt de bal in één keer door. Makoun heeft problemen om de bal te vangen. Reis is nu in balbezit. Reis geeft een lange en hoge pass. Gwadera springt en kopt de bal. Lechleiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Kipper speelt de bal door. Gwadera rent richting de bal. Reid schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Reid krijgt een gele kaart. Gwadera moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Gwadera kan niet meer verder spelen. Rubio komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Reis met een sublieme pass. Daar is Rubio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubio passt de bal in één keer door. Kipper is nu in balbezit. Kipper haalt uit met een fantastische trap. Lechleiter bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Lechleiter met een sublieme pass. Hıdır kopt de bal weg. Rompek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZKURT SK 52%, Saimbeyli SK 48%.
BOZKURT SK - Saimbeyli SK 0:1

51e minuut.
Reid geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huy Thành met een snelle inworp. Kapsa geeft de bal voor. Rubio krijgt zijn hoofd ertegen. Lechleiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kipper rent richting de bal. Siwek onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BOZKURT SK - Saimbeyli SK 1:1

55e minuut.
Hıdır geeft de bal voor. Kapsa rent richting de bal. Kapsa speelt de bal door. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Andrysz kopt de bal weg. Kantor rent richting de bal. Kantor geeft een hoge lob. Atan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Bojan de bal. Hıdır bereikt de bal nog maar net als eerste. Hıdır passt de bal in één keer door. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Saimbeyli SK 2:1

85e minuut.
Rubio kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dafinescu. Rubio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Murdock zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kipper rent richting de bal. Kipper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Saimbeyli SK 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZKURT SK 37%, Saimbeyli SK 63%.
BOZKURT SK - Saimbeyli SK 3:1