Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İSPAGET F.C Bursaspor Esports
Normal Tactiek 433
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 39.7
weak Schieten good
weak Passen good
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Beldeanu passt de bal in één keer door. Rubbia met een sublieme pass. Çörekçi met een sublieme pass. Daar is Efeler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efeler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
İSPAGET F.C - Bursaspor Esports 0:1

15e minuut.
Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Beldeanu passt de bal in één keer door. Cezveci probeert naar een medespeler te passen. Ricchiuti is nu in balbezit. Ricchiuti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
van Zwam geeft een lange en hoge pass. Burro geeft een lange en hoge pass. Berteloot kopt de bal weg. Efeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeler schiet op doel. Czetwertyński bokst de bal weg.

28e minuut.
Beldeanu rent richting de bal. Beldeanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Cezveci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çörekçi is nu in balbezit. Çörekçi geeft een hoge lob. Czetwertyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czetwertyński trapt de bal weg. Calandri kopt de bal weg. Efeler controleert de bal met de borst. Efeler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Udrescu onderschept slim de pass. Udrescu geeft de bal voor. Badaczewski probeert naar een medespeler te passen. Turkaz is nu in balbezit. Turkaz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Berteloot speelt de bal door. Efeler rent richting de bal. Alefantos begaat een overtreding. Efeler raakt geblesseerd tijdens het duel. Calandri wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSPAGET F.C 70%, Bursaspor Esports 30%.
İSPAGET F.C - Bursaspor Esports 0:1

69e minuut.
Udrescu geeft een hoge lob. Inworp. Turkaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Klungelig pakt Turkaz de bal. Turkaz geeft de bal voor. Rubbia rent richting de bal. Rubbia geeft een lange en hoge pass. Efeler krijgt zijn hoofd ertegen. Czetwertyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSPAGET F.C 74%, Bursaspor Esports 26%.
İSPAGET F.C - Bursaspor Esports 0:1