Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bursaspor Esports İSPAGET F.C
433 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 23.4
goed Schieten zwak
goed Passen zwak
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Alefantos controleert de bal met de borst. Turkaz rent richting de bal. Alefantos onderschept slim de pass. Alefantos speelt de bal door. van Zwam met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Udrescu rent richting de bal. Berteloot verovert de bal door een tackle van achteren. Berteloot probeert naar een medespeler te passen. Efeler rent richting de bal. Efeler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Turkaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turkaz passt de bal in één keer door. Rubbia rent richting de bal. Rubbia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Esports - İSPAGET F.C 1:0

16e minuut.
Calandri probeert naar een medespeler te passen. Çörekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çörekçi probeert naar een medespeler te passen. Efeler rent richting de bal. Efeler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Udrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Udrescu met een sublieme pass. Daar is Ricchiuti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricchiuti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bursaspor Esports - İSPAGET F.C 1:1

22e minuut.
Beldeanu geeft de bal voor. Ebetürk heeft problemen om de bal te vangen. Ebetürk probeert naar een medespeler te passen. Ricchiuti is nu in balbezit. Ricchiuti schiet op doel. Dancs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Turkaz met een sublieme pass. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot passt de bal met de wreef. Efeler is nu in balbezit. Efeler schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Manukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manukyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Turkaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berteloot geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cezveci geeft de bal voor. van Zwam bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandri begaat een overtreding. Calandri krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor Esports 32%, İSPAGET F.C 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bursaspor Esports - İSPAGET F.C 1:1

47e minuut.
Rubbia rent richting de bal. Rubbia geeft een hoge lob. Udrescu heeft problemen om de bal te vangen. Efeler rent richting de bal. Efeler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Esports - İSPAGET F.C 2:1

48e minuut.
Ebetürk probeert de bal met de borst te controleren. Ebetürk passt de bal zonder na te denken. Rubbia is nu in balbezit. Efeler is nu in balbezit. Efeler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Burro kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Zwam met de inworp. Środziński rent richting de bal. Środziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Turkaz kopt de bal weg. Daar is Berteloot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Alefantos de bal. Rubbia is nu in balbezit. Rubbia passt de bal in één keer door. Efeler heeft problemen om de bal te vangen. Efeler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cezveci onderschept slim de pass. Cezveci geeft een lange en hoge pass. Tepsici is nu in balbezit. Ricchiuti onderschept slim de pass. Ricchiuti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Turkaz speelt de bal door. Rubbia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbia met een sublieme pass. Efeler rent richting de bal. Efeler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor Esports 28%, İSPAGET F.C 72%.
Bursaspor Esports - İSPAGET F.C 2:1