Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fontespor Başkan SK
Normal Tactiek ofansif
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 31.6
average Schieten weak
good Passen average
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Altuğra geeft een hoge lob. Vitulić kopt de bal weg. Sárhidai met een sublieme pass. Allamani heeft problemen om de bal te vangen. Allamani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fontespor - Başkan SK 0:1

13e minuut.
Decandia rent richting de bal. Sárhidai verovert de bal door een tackle van achteren. Sárhidai passt de bal met de wreef. Allamani rent richting de bal. Allamani draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Allamani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ergin komt het veld opgelopen.

31e minuut.
del Bosque is nu in balbezit. del Bosque passt de bal zonder na te denken. Rufer onderschept slim de pass. Ergin is nu in balbezit. Ergin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Frunda is nu in balbezit. Cordero is nu in balbezit. Frunda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frunda krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Altuğra rent richting de bal. Altuğra geeft de bal voor. Deteşan kopt de bal weg. Sárhidai is nu in balbezit. Sárhidai geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fontespor 49%, Başkan SK 51%.
Fontespor - Başkan SK 0:1

53e minuut.
Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero geeft een lange en hoge pass. del Bosque rent richting de bal. del Bosque schiet op doel. Hiçyanılmaz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. van der Wilden komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bregalda komt het veld opgelopen. Beritić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fontespor 64%, Başkan SK 36%.
Fontespor - Başkan SK 0:1