Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bursaspor Esports BOZKURT SK
433 Tactiek ÇINAR
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
11 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 46
goed Schieten goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Oszenda passt de bal met de wreef. Gwadera is nu in balbezit. Tepsici tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gwadera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. del Bosque neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Dancs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Esports - BOZKURT SK 0:1

7e minuut.
Oszenda onderschept slim de pass. Oszenda passt de bal met de wreef. Gwadera rent richting de bal. Kipper rent richting de bal. Kipper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Esports - BOZKURT SK 0:2

13e minuut.
Calandri speelt de bal door. Berteloot rent richting de bal. Berteloot met een sublieme pass. Klungelig pakt Efeler de bal. Efeler draait met de bal, schiet en ... Paal!

15e minuut.
Badaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Calandri zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Calandri naar de kleedkamers voor een vroege douche.

16e minuut.
del Bosque onderschept slim de pass. del Bosque passt de bal zonder na te denken. Burro met een sublieme pass. Kipper is nu in balbezit. Kipper draait met de bal, schiet en ... Dancs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Esports - BOZKURT SK 0:3

28e minuut.
Bochini passt de bal in één keer door. Kipper is nu in balbezit. Gwadera rent richting de bal. Gwadera draait met de bal, schiet en ... Tepsici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yazmacı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Kapsa passt de bal zonder na te denken. Gwadera rent richting de bal. Gwadera passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kipper de bal. Kipper haalt uit met een fantastische trap. Dancs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Breda geeft een hoge lob. del Bosque kopt de bal weg. Klungelig pakt Burro de bal. Kipper rent richting de bal. Kipper haalt uit met een fantastische trap. Dancs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Esports - BOZKURT SK 0:4

35e minuut.
del Bosque kopt de bal weg. Kipper rent richting de bal. Kipper geeft de bal voor. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Joa is nu in balbezit. Joa geeft een lange en hoge pass. Kipper is nu in balbezit. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Esports - BOZKURT SK 0:5

41e minuut.
Berteloot verovert de bal door een tackle van achteren. Turkaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdock maakt een afschuwelijke overtreding. Murdock krijgt een gele kaart. Turkaz raakt geblesseerd tijdens het duel. Turkaz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rubbia is nu in balbezit. Rubbia draait met de bal, schiet en ... Fındıkçı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor Esports 58%, BOZKURT SK 42%.
Bursaspor Esports - BOZKURT SK 0:5

53e minuut.
Breda is nu in balbezit. Breda passt de bal zonder na te denken. Daar is Tepsici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Esports - BOZKURT SK 0:6

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beldeanu met de inworp. Çörekçi rent richting de bal. Çörekçi geeft de bal voor. Efeler krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Badaczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murdock bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdock passt de bal in één keer door. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Esports - BOZKURT SK 0:7

64e minuut.
Çörekçi probeert naar een medespeler te passen. Beldeanu probeert naar een medespeler te passen. Çörekçi speelt de bal door. Efeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Esports - BOZKURT SK 1:7

68e minuut.
del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque passt de bal met de wreef. Kipper is nu in balbezit. Kipper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Esports - BOZKURT SK 1:8

72e minuut.
Klungelig pakt Joa de bal. Efeler rent richting de bal. Rubbia rent richting de bal. Rubbia draait met de bal, schiet en ... Fındıkçı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Esports - BOZKURT SK 2:8

74e minuut.
Beldeanu heeft problemen om de bal te vangen. Gwadera rent richting de bal. Gwadera met een sublieme pass. Kipper rent richting de bal. Kipper schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Bochini onderschept slim de pass. Bochini passt de bal zonder na te denken. Kipper speelt de bal door. Klungelig pakt Gwadera de bal. Gwadera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Burro geeft een hoge lob. Inworp. Kapsa met de inworp. Kipper rent richting de bal. Kipper geeft een lange en hoge pass. Dancs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Dancs speelt de bal door. Rubbia heeft problemen om de bal te vangen. Bochini met een sublieme pass. Gwadera rent richting de bal. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor Esports 62%, BOZKURT SK 38%.
Bursaspor Esports - BOZKURT SK 2:8