Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOZKURT SK Bursaspor Esports
ÇINAR Tactiek 433
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 42
zeer goed Schieten goed
goed Passen goed
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Çörekçi geeft een hoge lob. De bal rolt over de achterlijn. Sprinzl trapt de bal weg. Gwadera kopt de bal weg. Daar is Kipper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Berteloot geeft een lange en hoge pass. Rubbia heeft problemen om de bal te vangen. Efeler is nu in balbezit. Efeler draait met de bal, schiet en ... Sprinzl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Bursaspor Esports 0:1

18e minuut.
Murdock rent richting de bal. Murdock met een sublieme pass. Calandri probeert de bal aan de voet te houden. Hıdır is nu in balbezit. Hıdır geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kapsa is nu in balbezit. Badaczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Hıdır tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hıdır krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Gwadera schiet op doel. Tepsici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kapsa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kipper springt en kopt de bal. Dancs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Berteloot passt de bal met de wreef. Rubbia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbia passt de bal in één keer door. Efeler is nu in balbezit. Efeler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Klungelig pakt Rubbia de bal. Rubbia geeft een lange en hoge pass. Andrysz is nu in balbezit. Berteloot verovert de bal door een tackle van achteren. Berteloot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Calandri met een sublieme pass. Reis met een sublieme pass. Gwadera rent richting de bal. Gwadera passt de bal zonder na te denken. Calandri onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kapsa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hıdır geeft een lange en hoge pass. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper geeft een lange en hoge pass. Gwadera maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BOZKURT SK - Bursaspor Esports 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZKURT SK 42%, Bursaspor Esports 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BOZKURT SK - Bursaspor Esports 1:1

51e minuut.
Makoun kopt de bal weg. Daar is Turkaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murdock met een sublieme pass. Gwadera rent richting de bal. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Bursaspor Esports 2:1

55e minuut.
Kipper is nu in balbezit. Kipper passt de bal zonder na te denken. Gwadera rent richting de bal. Gwadera schiet op doel. Dancs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Bursaspor Esports 3:1

57e minuut.
Pulfer passt de bal zonder na te denken. Calandri speelt de bal door. Reis probeert naar een medespeler te passen. Gwadera rent richting de bal. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Daar is Turkaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huy Thành is nu in balbezit. Huy Thành passt de bal in één keer door. Kapsa geeft een lange en hoge pass. Gwadera krijgt zijn hoofd ertegen. Dancs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper rent richting de bal. Kipper passt de bal met de wreef. Gwadera heeft problemen om de bal te vangen. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Bursaspor Esports 4:1

76e minuut.
Makoun onderschept slim de pass. Makoun geeft een hoge lob. Tepsici probeert de bal met de borst te controleren. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Calandri speelt de bal door. Turkaz met een sublieme pass. Efeler is nu in balbezit. Efeler schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Hıdır rent richting de bal. Hıdır passt de bal in één keer door. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. Dancs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Bursaspor Esports 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZKURT SK 43%, Bursaspor Esports 57%.
BOZKURT SK - Bursaspor Esports 5:1