Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İSPAGET F.C Saimbeyli SK
Normal Tactiek 4-2-4
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 37
zwak Schieten redelijk
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


9e minuut.
Palle onderschept slim de pass. Palle met een sublieme pass. Atan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Chyłek probeert naar een medespeler te passen. Palle rent richting de bal. Palle met een sublieme pass. Atan rent richting de bal. Atan schiet op doel. Czetwertyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Lechleiter trapt de bal weg. Palle is nu in balbezit. Palle met een sublieme pass. Atan is nu in balbezit. Atan schiet op doel. Czetwertyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSPAGET F.C - Saimbeyli SK 0:1

30e minuut.
Çamlık met de inworp. Wojtarowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Środziński. Środziński krijgt een gele kaart. Wojtarowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Rompek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Atan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kantor geeft een hoge lob. Udrescu probeert de bal aan de voet te houden. Palle rent richting de bal. Palle draait met de bal, schiet en ... Manukyan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kantor zal de hoekschop nemen. Atan springt en kopt de bal. Czetwertyński bokst de bal weg. Klungelig pakt Manukyan de bal. Atan rent richting de bal. Atan schiet op doel. Czetwertyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSPAGET F.C - Saimbeyli SK 0:2

41e minuut.
Kuzeyli onderschept slim de pass. Kuzeyli geeft de bal voor. Asilkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Atan onderschept slim de pass. Atan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSPAGET F.C 64%, Saimbeyli SK 36%.
İSPAGET F.C - Saimbeyli SK 0:2

59e minuut.
Czetwertyński met een sublieme pass. Ebetürk kopt de bal weg. Wojtarowicz geeft een hoge lob. Atan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atan schiet op doel. Czetwertyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Daar is van Zwam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bojan met een snelle inworp. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Atan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSPAGET F.C - Saimbeyli SK 0:3

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kantor met de inworp. Bojan probeert naar een medespeler te passen. Atan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Bojan is nu in balbezit. Bojan passt de bal zonder na te denken. Manukyan is nu in balbezit. Atan onderschept slim de pass. Atan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Atan kopt de bal weg. Palle bereikt de bal nog maar net als eerste. Palle passt de bal in één keer door. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSPAGET F.C 64%, Saimbeyli SK 36%.
İSPAGET F.C - Saimbeyli SK 0:3