Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saimbeyli SK İSPAGET F.C
4-2-4 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
16 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.3 gemiddelde waardering 22
adequate Schieten poor
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Asilkurt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chyłek met een snelle inworp. Dafinescu probeert naar een medespeler te passen. Bojan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kantor probeert naar een medespeler te passen. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk met een sublieme pass. Daar is Atan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cezveci begaat een overtreding. Chyłek raakt geblesseerd tijdens het duel. Wojtarowicz met een snel genomen vrije trap. Ebetürk kan de bal niet met de borst controleren. Atan rent richting de bal. Atan schiet op doel. Czetwertyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Wojtarowicz geeft een lange en hoge pass. Manukyan controleert de bal met de borst. Atan rent richting de bal. Atan haalt uit met een fantastische trap. Czetwertyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimbeyli SK - İSPAGET F.C 1:0

20e minuut.
Atan is nu in balbezit. Dafinescu rent richting de bal. Atan is nu in balbezit. Dafinescu rent richting de bal. Dafinescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Wojtarowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojtarowicz probeert naar een medespeler te passen. Manukyan is nu in balbezit. Atan verovert de bal door een tackle van achteren. Atan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rompek geeft een hoge lob. Manukyan kan de bal niet met de borst controleren. Atan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atan draait met de bal, schiet en ... Czetwertyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimbeyli SK - İSPAGET F.C 2:0

35e minuut.
Manukyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kantor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dafinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafinescu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimbeyli SK 26%, İSPAGET F.C 74%.
Saimbeyli SK - İSPAGET F.C 2:0

47e minuut.
Çamlık is nu in balbezit. Çamlık probeert naar een medespeler te passen. Ricchiuti is nu in balbezit. Ricchiuti draait met de bal, schiet en ... Lechleiter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Lechleiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Wojtarowicz kopt de bal weg. Dafinescu is nu in balbezit. Dafinescu geeft een hoge lob. Atan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atan schiet op doel. Czetwertyński bokst de bal weg. Asilkurt onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Cezveci de bal. Dafinescu is nu in balbezit. Dafinescu passt de bal in één keer door. Atan rent richting de bal. Atan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dafinescu is nu in balbezit. Dafinescu passt de bal in één keer door. Asilkurt rent richting de bal. Atan verovert de bal door een tackle van achteren. Atan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Siwek speelt de bal door. Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cezveci begaat een overtreding. Cezveci krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimbeyli SK 28%, İSPAGET F.C 72%.
Saimbeyli SK - İSPAGET F.C 2:0