Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kartaloglu S.K. Fontespor
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 30.9
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Türkeroğlu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sandalcı komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Kızılateş rent richting de bal. Kızılateş geeft een hoge lob. Manavoğlu is nu in balbezit. Hüralp onderschept slim de pass. Hüralp schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Klungelig pakt Decandia de bal. Kalasçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalasçı passt de bal zonder na te denken. Sandalcı is nu in balbezit. Sandalcı geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Vanacker verovert de bal door een tackle van achteren. Decandia is nu in balbezit. Decandia passt de bal met de wreef. Jarama is nu in balbezit. Jarama draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Vanacker geeft een lange en hoge pass. Yak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yak probeert naar een medespeler te passen. Jarama heeft problemen om de bal te vangen. Jarama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Fontespor 0:1

19e minuut.
Decandia passt de bal zonder na te denken. Yak rent richting de bal. Yak speelt de bal door. Daar is Jarama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarama draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Decandia onderschept slim de pass. Decandia geeft een hoge lob. Öngen kopt de bal weg. Yak is nu in balbezit. Yak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Frunda onderschept slim de pass. Decandia is nu in balbezit. Decandia passt de bal zonder na te denken. Jarama rent richting de bal. Jarama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Fontespor 0:2

33e minuut.
Pekcesur met een sublieme pass. Yak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yak passt de bal zonder na te denken. Jarama is nu in balbezit. Jarama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Frunda is nu in balbezit. Yatkın is nu in balbezit. Met opzet legt Frunda zijn tegenspeler op de grond. Frunda krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Vanacker rent richting de bal. Vanacker geeft een hoge lob. Kuday bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarama verovert de bal door een tackle van achteren. Jarama schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Azim met een sublieme pass. Yak is nu in balbezit. Yak passt de bal met de wreef. Jarama is nu in balbezit. Jarama draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Fontespor 0:3

44e minuut.
Kızılateş speelt de bal door. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp passt de bal in één keer door. Kızılateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Kızılateş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartaloglu S.K. 60%, Fontespor 40%.
Kartaloglu S.K. - Fontespor 0:3

52e minuut.
Pekcesur onderschept slim de pass. Decandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Decandia passt de bal in één keer door. Jarama bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Fontespor 0:4

60e minuut.
Vanacker passt de bal zonder na te denken. Decandia heeft problemen om de bal te vangen. Kalasçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Decandia onderschept slim de pass. Decandia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Fontespor 0:5

61e minuut.
van der Wilden komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Decandia passt de bal met de wreef. Jarama is nu in balbezit. Kuday is nu in balbezit. Jarama verovert de bal door een tackle van achteren. Jarama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Doeltrap. Bregalda komt het veld opgelopen. Beritić komt het veld opgelopen. Ferah trapt de bal weg van het doel. Yak kopt de bal weg. Beritić bereikt de bal nog maar net als eerste. Beritić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vanacker met een sublieme pass. Daar is Yak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yak speelt de bal door. Beritić is nu in balbezit. Beritić haalt uit met een fantastische trap. Ferah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Fontespor 0:6

78e minuut.
Kuday rent richting de bal. Bregalda onderschept slim de pass. Kuday is nu in balbezit. Bregalda onderschept slim de pass. Bregalda haalt uit met een fantastische trap. Ferah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Yak rent richting de bal. Yak geeft de bal voor. Klungelig pakt Kuday de bal. Bregalda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregalda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartaloglu S.K. 80%, Fontespor 20%.
Kartaloglu S.K. - Fontespor 0:6