Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fontespor Kartaloglu S.K.
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 17.1
goed Schieten waardeloos
solide Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Jarama kopt de bal weg. Daar is Decandia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalasçı rent richting de bal. Decandia onderschept slim de pass. Decandia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fontespor - Kartaloglu S.K. 1:0

4e minuut.
Decandia geeft de bal voor. Kalasçı probeert de bal aan de voet te houden. Yak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yak geeft een lange en hoge pass. Jarama springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontespor - Kartaloglu S.K. 2:0

16e minuut.
Van den Branden geeft de bal voor. Yak kopt de bal weg. Daar is Decandia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarama rent richting de bal. Jarama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontespor - Kartaloglu S.K. 3:0

17e minuut.
Azim kan de bal niet met de borst controleren. Azim speelt de bal door. Kalasçı is nu in balbezit. Decandia onderschept slim de pass. Decandia geeft een hoge lob. Ferah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Öngen rent richting de bal. Jarama verovert de bal door een tackle van achteren. Jarama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fontespor - Kartaloglu S.K. 4:0

19e minuut.
Kuday is nu in balbezit. Van den Branden rent richting de bal. Van den Branden passt de bal in één keer door. Jarama bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarama draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontespor - Kartaloglu S.K. 5:0

21e minuut.
Decandia rent richting de bal. Decandia haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Öngen de bal. Jarama is nu in balbezit. Jarama schiet op doel. Ferah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontespor - Kartaloglu S.K. 6:0

26e minuut.
Yak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Decandia de bal. Kızılateş probeert naar een medespeler te passen. Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontespor - Kartaloglu S.K. 7:0

34e minuut.
Deteşan heeft problemen om de bal te vangen. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda passt de bal in één keer door. Jarama is nu in balbezit. Jarama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fontespor - Kartaloglu S.K. 8:0

39e minuut.
Pekcesur is nu in balbezit. Pekcesur passt de bal zonder na te denken. Jarama rent richting de bal. Decandia rent richting de bal. Decandia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Jarama rent richting de bal. Jarama passt de bal met de wreef. Kuday is nu in balbezit. Jarama onderschept slim de pass. Jarama schiet op doel. Ferah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fontespor 23%, Kartaloglu S.K. 77%.
Fontespor - Kartaloglu S.K. 8:0

59e minuut.
Azim bereikt de bal nog maar net als eerste. Azim met een sublieme pass. Decandia is nu in balbezit. Decandia haalt uit met een fantastische trap. Ferah werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. van der Wilden komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Hiçyanılmaz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Azim met een snelle inworp. Klungelig pakt Türkeroğlu de bal. Türkeroğlu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Vanacker is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Türkeroğlu. Vanacker is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beritić komt het veld opgelopen. Bregalda komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Rufer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frunda rent richting de bal. Frunda geeft een hoge lob. Bregalda rent richting de bal. Bregalda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Inworp. Deteşan met de inworp. Van den Branden geeft de bal voor. Bregalda maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Klungelig pakt Türkeroğlu de bal. Vanacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanacker geeft de bal voor. Bregalda rent richting de bal. Bregalda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Vanacker is nu in balbezit. Vanacker geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Türkeroğlu de bal onder controle te krijgen. Bregalda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregalda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fontespor 41%, Kartaloglu S.K. 59%.
Fontespor - Kartaloglu S.K. 8:0