Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOZKURT SK İSPAGET F.C
ÇINAR Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.5 gemiddelde waardering 24.9
solid Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Reis geeft een hoge lob. Manukyan heeft problemen om de bal te vangen. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera schiet op doel. Czetwertyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - İSPAGET F.C 1:0

2e minuut.
Klungelig pakt Ricchiuti de bal. Kipper onderschept slim de pass. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper onderschept slim de pass. Kipper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
del Bosque kopt de bal weg. Kipper heeft problemen om de bal te vangen. Kipper passt de bal in één keer door. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera draait met de bal, schiet en ... Czetwertyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Daar is Kapsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alefantos rent richting de bal. Alefantos met een sublieme pass. Akel is nu in balbezit. Akel schiet op doel. Fındıkçı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Reis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Abacık komt het veld opgelopen.

19e minuut.
del Bosque is nu in balbezit. del Bosque passt de bal zonder na te denken. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper schiet op doel. Czetwertyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - İSPAGET F.C 2:0

20e minuut.
Kipper rent richting de bal. Ricchiuti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kipper is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oszenda met een snel genomen vrije trap. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Yazmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazmacı speelt de bal door. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Manukyan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
del Bosque rent richting de bal. del Bosque passt de bal met de wreef. Gwadera rent richting de bal. Gwadera schiet op doel. Czetwertyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - İSPAGET F.C 3:0

30e minuut.
Yazmacı met een snelle inworp. Abacık geeft een lange en hoge pass. Cezveci controleert de bal met de borst. Kipper rent richting de bal. Kipper draait met de bal, schiet en ... Czetwertyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Oszenda onderschept slim de pass. Oszenda geeft een hoge lob. Gwadera speelt de bal door. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Cezveci kopt de bal weg. Manukyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - İSPAGET F.C 4:0

41e minuut.
Kapsa rent richting de bal. Kapsa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Udrescu de bal. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kipper draait met de bal, schiet en ... Czetwertyński speelt de bal door. Oszenda kopt de bal weg. Daar is Gwadera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwadera schiet op doel. Czetwertyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZKURT SK 28%, İSPAGET F.C 72%.
BOZKURT SK - İSPAGET F.C 4:0

47e minuut.
Udrescu rent richting de bal. Udrescu geeft een hoge lob. Inworp. Abacık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yazmacı geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gwadera probeert de bal met de borst te controleren. Kipper is nu in balbezit. Kipper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - İSPAGET F.C 5:0

53e minuut.
Yazmacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazmacı geeft een hoge lob. Asilkurt kopt de bal weg. Klungelig pakt Oszenda de bal. Oszenda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Udrescu rent richting de bal. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper met een sublieme pass. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gwadera rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Yazmacı geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kipper rent richting de bal. Kipper draait met de bal, schiet en ... Czetwertyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Okusun onderschept slim de pass. Okusun geeft de bal voor. Klungelig pakt Asilkurt de bal. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Udrescu kan de bal niet met de borst controleren. Gwadera rent richting de bal. Udrescu begaat een overtreding. Udrescu krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Klungelig pakt Oszenda de bal. Akel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abacık. Abacık krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Fındıkçı trapt de bal weg. Kapsa kopt de bal weg. Gwadera rent richting de bal. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - İSPAGET F.C 6:0

75e minuut.
del Bosque rent richting de bal. del Bosque passt de bal met de wreef. Kapsa speelt de bal door. Gwadera kan de bal niet met de borst controleren. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Abacık passt de bal in één keer door. Manukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Asilkurt rent richting de bal. Kipper onderschept slim de pass. Kipper draait met de bal, schiet en ... Czetwertyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Manukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kipper. Kipper krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Oszenda passt de bal zonder na te denken. Yazmacı probeert naar een medespeler te passen. Cezveci speelt de bal door. Oszenda rent richting de bal. Oszenda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZKURT SK 26%, İSPAGET F.C 74%.
BOZKURT SK - İSPAGET F.C 6:0