Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İSPAGET F.C BOZKURT SK
Normal Tactiek ÇINAR
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 45.4
slecht Schieten solide
zwak Passen goed
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Kipper passt de bal met de wreef. Gwadera rent richting de bal. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper schiet op doel. Czetwertyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSPAGET F.C - BOZKURT SK 0:1

9e minuut.
Gwadera rent richting de bal. Gwadera speelt de bal door. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İSPAGET F.C - BOZKURT SK 0:2

12e minuut.
Hıdır passt de bal met de wreef. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper probeert naar een medespeler te passen. Gwadera rent richting de bal. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
İSPAGET F.C - BOZKURT SK 0:3

20e minuut.
Kapsa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kipper, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kipper passt de bal zonder na te denken. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Berios probeert naar een medespeler te passen. Gwadera rent richting de bal. Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera verovert de bal door een tackle van achteren. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Makoun speelt de bal door. Reis rent richting de bal. Reis passt de bal in één keer door. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
İSPAGET F.C - BOZKURT SK 0:4

41e minuut.
Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera onderschept slim de pass. Gwadera geeft de bal voor. Kipper is nu in balbezit. Kipper draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSPAGET F.C 79%, BOZKURT SK 21%.
İSPAGET F.C - BOZKURT SK 0:4

48e minuut.
Murdock is nu in balbezit. Hıdır geeft de bal voor. Daar is Gwadera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwadera schiet op doel. Czetwertyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSPAGET F.C - BOZKURT SK 0:5

51e minuut.
Udrescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera onderschept slim de pass. Gwadera geeft de bal voor. Kipper is nu in balbezit. Kipper geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Czetwertyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gwadera rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSPAGET F.C - BOZKURT SK 0:6

52e minuut.
Kapsa passt de bal met de wreef. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Alefantos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alefantos krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Huy Thành met een sublieme pass. Klungelig pakt Kapsa de bal. Kapsa geeft een hoge lob. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera schiet op doel. Czetwertyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Huy Thành geeft een lange en hoge pass. Udrescu heeft problemen om de bal te vangen. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera schiet op doel. Czetwertyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
İSPAGET F.C - BOZKURT SK 0:7

69e minuut.
Murdock passt de bal met de wreef. Kipper rent richting de bal. Cezveci bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper onderschept slim de pass. Kipper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Murdock passt de bal in één keer door. Kipper rent richting de bal. Kapsa probeert naar een medespeler te passen. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
İSPAGET F.C - BOZKURT SK 0:8

77e minuut.
Hıdır geeft de bal voor. Cezveci kopt de bal weg. Asilkurt rent richting de bal. Kipper verovert de bal door een tackle van achteren. Kipper haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Hıdır speelt de bal door. Gwadera rent richting de bal. Gwadera passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kipper de bal. Kipper haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Reis kan de bal niet met de borst controleren. Reis met een sublieme pass. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İSPAGET F.C - BOZKURT SK 0:9

86e minuut.
Ricchiuti passt de bal met de wreef. Gwadera rent richting de bal. Alefantos rent richting de bal. Kipper verovert de bal door een tackle van achteren. Kipper schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSPAGET F.C - BOZKURT SK 0:10

88e minuut.
Daar is Reis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reis met een sublieme pass. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper schiet op doel. Manukyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czetwertyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSPAGET F.C 82%, BOZKURT SK 18%.
İSPAGET F.C - BOZKURT SK 0:10