Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Başkan SK Kartaloglu S.K.
ofansif Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
33 gemiddelde waardering 17.1
matig Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Cordero is nu in balbezit. Cordero passt de bal in één keer door. Allamani is nu in balbezit. Vitulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitulić draait met de bal, schiet en ... Ferah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Başkan SK - Kartaloglu S.K. 1:0

10e minuut.
Kuday is nu in balbezit. Vitulić verovert de bal door een tackle van achteren. Vitulić met een sublieme pass. Allamani rent richting de bal. Allamani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Öngen heeft problemen om de bal te vangen. del Bosque is nu in balbezit. del Bosque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Başkan SK - Kartaloglu S.K. 2:0

13e minuut.
Allamani bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitulić rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Cümbüş ... Strafschop! Directe rode kaart, Cümbüş moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cümbüş schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Vitulić raakt geblesseerd tijdens het duel. del Bosque kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Başkan SK - Kartaloglu S.K. 3:0

14e minuut.
Surman is nu in balbezit. Surman geeft een lange en hoge pass. Allamani is nu in balbezit. Allamani haalt uit met een fantastische trap. Ferah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Başkan SK - Kartaloglu S.K. 4:0

16e minuut.
Kalasçı is nu in balbezit. Allamani verovert de bal door een tackle van achteren. Allamani probeert naar een medespeler te passen. Daar is del Bosque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Bosque schiet op doel. Ferah bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Başkan SK - Kartaloglu S.K. 5:0

20e minuut.
Zýka geeft een hoge lob. Öngen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitulić onderschept slim de pass. Vitulić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Başkan SK - Kartaloglu S.K. 6:0

23e minuut.
Kalasçı kopt de bal weg. Daar is Kızılateş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cordero krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Sárhidai passt de bal in één keer door. Öngen geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Allamani de bal onder controle te krijgen. Cordero kopt de bal weg. del Bosque speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ferah speelt de bal door. Cordero kopt de bal weg. Sárhidai is nu in balbezit. Sárhidai met een sublieme pass. Allamani is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Başkan SK - Kartaloglu S.K. 7:0

28e minuut.
Vitulić met de inworp. Cordero is nu in balbezit. Cordero geeft een hoge lob. del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Başkan SK - Kartaloglu S.K. 8:0

33e minuut.
del Bosque is nu in balbezit. del Bosque geeft de bal voor. Yatkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitulić verovert de bal door een tackle van achteren. Vitulić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Yatkın heeft problemen om de bal te vangen. Allamani bereikt de bal nog maar net als eerste. Öngen begaat een overtreding. Allamani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vitulić wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Yatkın rent richting de bal. Vitulić onderschept slim de pass. Vitulić passt de bal in één keer door. Daar is del Bosque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Bosque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Başkan SK - Kartaloglu S.K. 9:0

42e minuut.
Yatkın is nu in balbezit. Yatkın passt de bal met de wreef. del Bosque is nu in balbezit. del Bosque draait met de bal, schiet en ... Ferah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Başkan SK - Kartaloglu S.K. 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başkan SK 35%, Kartaloglu S.K. 65%.
Başkan SK - Kartaloglu S.K. 10:0

49e minuut.
Sárhidai rent richting de bal. Sárhidai passt de bal zonder na te denken. Allamani bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Başkan SK - Kartaloglu S.K. 11:0

59e minuut.
Yatkın geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cordero met de inworp. Vitulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitulić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Kızılateş is nu in balbezit. Sárhidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárhidai geeft de bal voor. del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Öngen heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cordero onderschept slim de pass. Cordero geeft de bal voor. Daar is Öngen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitulić is nu in balbezit. Vitulić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Başkan SK - Kartaloglu S.K. 12:0

65e minuut.
Hüralp passt de bal in één keer door. Vitulić heeft problemen om de bal te vangen. Vitulić met een sublieme pass. del Bosque rent richting de bal. del Bosque schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
del Bosque rent richting de bal. del Bosque speelt de bal door. Vitulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitulić haalt uit met een fantastische trap. Ferah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Azim geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sárhidai met een snelle inworp. del Bosque rent richting de bal. del Bosque schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Ferah met een harde bal richting middenveld. Kızılateş kopt de bal weg. Daar is Allamani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Bosque is nu in balbezit. del Bosque schiet op doel. Ferah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Başkan SK - Kartaloglu S.K. 13:0

79e minuut.
Ferah met een harde bal richting middenveld. Sandalcı heeft problemen om de bal te vangen. Sárhidai speelt de bal door. Allamani rent richting de bal. Allamani draait met de bal, schiet en ... Ferah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Allamani is nu in balbezit. Allamani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Başkan SK - Kartaloglu S.K. 14:0

83e minuut.
Sárhidai verovert de bal door een tackle van achteren. Sárhidai geeft de bal voor. Allamani rent richting de bal. Allamani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Azim bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque verovert de bal door een tackle van achteren. del Bosque passt de bal in één keer door. Vitulić rent richting de bal. Vitulić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Allamani is nu in balbezit. del Bosque is nu in balbezit. del Bosque met een sublieme pass. Vitulić is nu in balbezit. Vitulić schiet op doel. Ferah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başkan SK 19%, Kartaloglu S.K. 81%.
Başkan SK - Kartaloglu S.K. 14:0