Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kartaloglu S.K. Başkan SK
Normal Tactiek ofansif
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 33.3
waardeloos Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Vitulić met een snelle inworp. Cordero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kızılateş. Kızılateş krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Vitulić met een sublieme pass. Sárhidai heeft problemen om de bal te vangen. Hüralp begaat een overtreding. Hüralp krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Sárhidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárhidai passt de bal zonder na te denken. Cordero probeert naar een medespeler te passen. Vitulić is nu in balbezit. Vitulić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vitulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero met een sublieme pass. Allamani is nu in balbezit. del Bosque is nu in balbezit. del Bosque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Başkan SK 0:1

39e minuut.
Yatkın verovert de bal door een tackle van achteren. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero geeft een hoge lob. Vitulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitulić geeft een lange en hoge pass. Ferah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. del Bosque is nu in balbezit. del Bosque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Başkan SK 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartaloglu S.K. 69%, Başkan SK 31%.
Kartaloglu S.K. - Başkan SK 0:2

49e minuut.
Daar is Kızılateş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalasçı is nu in balbezit. Sárhidai schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sárhidai krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Kızılateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárhidai verovert de bal door een tackle van achteren. Sárhidai met een sublieme pass. del Bosque probeert de bal met de borst te controleren. del Bosque passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cordero speelt de bal door. del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque haalt uit met een fantastische trap. Vitulić springt en kopt de bal. Ferah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Başkan SK 0:3

62e minuut.
Allamani rent richting de bal. Allamani passt de bal met de wreef. Vitulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitulić haalt uit met een fantastische trap. Öngen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sárhidai geeft een hoge lob. Daar is Öngen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitulić rent richting de bal. Vitulić schiet op doel. Ferah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Başkan SK 0:4

66e minuut.
Cordero is nu in balbezit. Cordero passt de bal met de wreef. Allamani bereikt de bal nog maar net als eerste. Allamani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Başkan SK 0:5

80e minuut.
Osmanlı speelt de bal door. Klungelig pakt Kızılateş de bal. Sárhidai probeert naar een medespeler te passen. Allamani is nu in balbezit. Allamani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Başkan SK 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartaloglu S.K. 73%, Başkan SK 27%.
Kartaloglu S.K. - Başkan SK 0:6