Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOZKURT SK Fontespor
ÇINAR Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
37 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 32.1
solid Schieten average
good Passen adequate
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Daar is Jarama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarama schiet op doel. Acıbadem probeert naar een medespeler te passen. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Fontespor 1:0

9e minuut.
Hıdır kopt de bal weg. Kipper heeft problemen om de bal te vangen. Vanacker rent richting de bal. Kipper verovert de bal door een tackle van achteren. Kipper probeert naar een medespeler te passen. Terzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Fontespor 2:0

14e minuut.
Gwadera is nu in balbezit. Gwadera geeft een lange en hoge pass. Hıdır kopt de bal weg. Kipper is nu in balbezit. Kipper haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Hıdır de bal. Hıdır met een sublieme pass. Kapsa met een sublieme pass. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Fontespor 3:0

27e minuut.
Pekcesur is nu in balbezit. Kapsa verovert de bal door een tackle van achteren. Kapsa geeft een hoge lob. Gwadera rent richting de bal. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kipper rent richting de bal. Kipper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Fontespor 4:0

29e minuut.
Gwadera rent richting de bal. Rufer begaat een overtreding. Gwadera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gwadera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kipper is nu in balbezit. Kipper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kapsa onderschept slim de pass. Kapsa passt de bal met de wreef. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper is nu in balbezit. Kipper haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pekcesur onderschept slim de pass. Pekcesur geeft een lange en hoge pass. Reis met een sublieme pass. Gwadera heeft problemen om de bal te vangen. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Decandia kopt de bal weg. Yak heeft problemen om de bal te vangen. Yak speelt de bal door. Jarama is nu in balbezit. Jarama draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Vanacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper verovert de bal door een tackle van achteren. Kipper speelt de bal door. Gwadera rent richting de bal. Gwadera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Andrysz is nu in balbezit. Andrysz geeft een lange en hoge pass. Gwadera is nu in balbezit. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper haalt uit met een fantastische trap. Terzi bokst de bal weg. Terzi met een sublieme pass. Daar is Jarama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Makoun rent richting de bal. Makoun haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Vanacker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera passt de bal zonder na te denken. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Fontespor 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZKURT SK 26%, Fontespor 74%.
BOZKURT SK - Fontespor 5:0

47e minuut.
Berios is nu in balbezit. Berios passt de bal met de wreef. Yak rent richting de bal. Yak geeft een lange en hoge pass. Jarama krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Hiçyanılmaz heeft problemen om de bal te vangen. Hıdır speelt de bal door. Gwadera rent richting de bal. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. Terzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Fontespor 6:0

51e minuut.
Reis bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis passt de bal in één keer door. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Fontespor 7:0

59e minuut.
Gwadera kopt de bal weg. Klungelig pakt Kipper de bal. Rufer is nu in balbezit. Gwadera onderschept slim de pass. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. Terzi bokst de bal weg.

61e minuut.
Doeltrap. van der Wilden komt het veld opgelopen. van der Wilden trapt de bal weg van het doel. Kapsa kopt de bal weg. Hıdır met een sublieme pass. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kapsa verovert de bal door een tackle van achteren. Kapsa geeft een lange en hoge pass. Daar is Frunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Huy Thành kopt de bal weg. Pekcesur is nu in balbezit. Met opzet legt Kapsa zijn tegenspeler op de grond. Pekcesur raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pekcesur kan niet meer verder spelen. Manavoğlu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Jarama kopt de bal weg. Hıdır probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kapsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapsa geeft een hoge lob. Gwadera maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Rufer geeft een hoge lob. Berios rent richting de bal. Met opzet legt Jarama zijn tegenspeler op de grond. Jarama krijgt een gele kaart.

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bregalda komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Kapsa kopt de bal weg. Gwadera rent richting de bal. Deteşan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gwadera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gwadera neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Gwadera is nu in balbezit. Kipper is nu in balbezit. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper rent richting de bal. Kipper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Reis geeft de bal voor. Klungelig pakt Kipper de bal. Kipper met een sublieme pass. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera draait met de bal, schiet en ... van der Wilden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Klungelig pakt Deteşan de bal. Gwadera is nu in balbezit. Rufer rent richting de bal. Gwadera verovert de bal door een tackle van achteren. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Hıdır met een sublieme pass. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera met een sublieme pass. Kipper rent richting de bal. Kipper haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Kapsa geeft een hoge lob. Kipper kopt de bal weg. Gwadera heeft problemen om de bal te vangen. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. van der Wilden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Fontespor 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZKURT SK 15%, Fontespor 85%.
BOZKURT SK - Fontespor 8:0