Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Başkan SK Saimbeyli SK
ofansif Tactiek 4-2-4
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
33.9 gemiddelde waardering 39.2
matig Schieten matig
matig Passen matig
slecht Verdedigen redelijk


29e minuut.
Altuğra geeft de bal voor. Buitenspel voor del Bosque. Goede buitenspelval van de verdediging. Wojtarowicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Atan is nu in balbezit. Atan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chyłek zal de hoekschop nemen. Daar is Zýka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zýka passt de bal zonder na te denken. Vitulić rent richting de bal. Vitulić haalt uit met een fantastische trap. Lechleiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Sárhidai geeft een lange en hoge pass. De bal rolt over de achterlijn. Siwek trapt de bal weg van het doel. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero geeft een lange en hoge pass. Lechleiter bokst de bal weg.

43e minuut.
Bojan probeert naar een medespeler te passen. Kantor is nu in balbezit. Verschuere probeert naar een medespeler te passen. Dafinescu rent richting de bal. Dafinescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sárhidai verovert de bal door een tackle van achteren. Sárhidai met een sublieme pass. Vitulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Allamani is nu in balbezit. Allamani schiet op doel. Lechleiter bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başkan SK 55%, Saimbeyli SK 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Başkan SK - Saimbeyli SK 0:0

54e minuut.
Dafinescu geeft de bal voor. Kantor controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Surman neemt vlug de vrije trap. Vitulić rent richting de bal. Vitulić haalt uit met een fantastische trap. Lechleiter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Allamani heeft problemen om de bal te vangen. Allamani draait met de bal, schiet en ... Lechleiter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Rompek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dafinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafinescu geeft een lange en hoge pass. Atan is nu in balbezit. Atan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Reid geeft de bal voor. Inworp. Vitulić met een snelle inworp. Cordero rent richting de bal. Cordero geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başkan SK 62%, Saimbeyli SK 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Başkan SK - Saimbeyli SK 0:0