Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kartaloglu S.K. Bursaspor Esports
Normal Tactiek 433
38% Balbezit 62%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 37.7
waardeloos Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Rubbia raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tekdüzen komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Efeler rent richting de bal. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot passt de bal met de wreef. Efeler rent richting de bal. Efeler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Bursaspor Esports 0:1

11e minuut.
Efeler is nu in balbezit. Öngen rent richting de bal. Efeler onderschept slim de pass. Efeler heeft problemen om de bal te vangen. Efeler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Bursaspor Esports 0:2

13e minuut.
Sandalcı onderschept slim de pass. Turkaz onderschept slim de pass. Turkaz speelt de bal door. Kızılateş is nu in balbezit. Kızılateş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kuday is nu in balbezit. Kuday geeft een hoge lob. Beldeanu speelt de bal door. Çörekçi rent richting de bal. Çörekçi geeft een lange en hoge pass. Ferah bokst de bal weg.

34e minuut.
Turkaz met de inworp. Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot geeft een lange en hoge pass. Efeler rent richting de bal. Efeler draait met de bal, schiet en ... Ferah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Çörekçi passt de bal in één keer door. Azim met een sublieme pass. Berteloot speelt de bal door. Efeler rent richting de bal. Efeler schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Bursaspor Esports 0:3

40e minuut.
Berteloot passt de bal in één keer door. Efeler heeft problemen om de bal te vangen. Azim is nu in balbezit. Efeler onderschept slim de pass. Efeler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Ferah trapt de bal weg. Calandri kopt de bal weg. Berteloot rent richting de bal. Berteloot haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Berteloot kopt de bal weg. Klungelig pakt Yatkın de bal. Efeler rent richting de bal. Efeler heeft problemen om de bal te vangen. Efeler schiet op doel. Ferah bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartaloglu S.K. 85%, Bursaspor Esports 15%.
Kartaloglu S.K. - Bursaspor Esports 0:3

48e minuut.
Çörekçi met een sublieme pass. Tekdüzen rent richting de bal. Tekdüzen geeft de bal voor. Efeler maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Turan de bal. Ferah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badaczewski met een snelle inworp. Turkaz rent richting de bal. Turkaz passt de bal met de wreef. Tekdüzen probeert naar een medespeler te passen. Ferah bokst de bal weg. Efeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Bursaspor Esports 0:4

74e minuut.
Calandri kopt de bal weg. Öngen heeft problemen om de bal te vangen. Efeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeler schiet op doel. Ferah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ferah met een harde bal richting middenveld. Calandri kopt de bal weg. Turan heeft problemen om de bal te vangen. Efeler is nu in balbezit. Efeler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tekdüzen rent richting de bal. Tekdüzen geeft een hoge lob. Berteloot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Efeler is nu in balbezit. Efeler draait met de bal, schiet en ... Ferah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Kuday probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Çörekçi rent richting de bal. Çörekçi geeft een lange en hoge pass. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Bursaspor Esports 0:5

89e minuut.
Öngen geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Çörekçi neemt de hoekschop. Daar is Berteloot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berteloot haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Klungelig pakt Berteloot de bal. Berteloot probeert naar een medespeler te passen. Calandri probeert naar een medespeler te passen. Efeler is nu in balbezit. Efeler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartaloglu S.K. 81%, Bursaspor Esports 19%.
Kartaloglu S.K. - Bursaspor Esports 0:5