Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bursaspor Esports Kartaloglu S.K.
433 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
29 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 17.2
good Schieten unsatisfactory
good Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Rubbia probeert naar een medespeler te passen. Berteloot met een sublieme pass. Çörekçi rent richting de bal. Çörekçi geeft de bal voor. Berteloot springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Rubbia kopt de bal weg. Calandri heeft problemen om de bal te vangen. Calandri speelt de bal door. Efeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Esports - Kartaloglu S.K. 1:0

20e minuut.
Berteloot geeft de bal voor. Öngen kopt de bal weg. Kuday probeert de bal aan de voet te houden. Çörekçi rent richting de bal. Çörekçi haalt uit met een fantastische trap. Ferah bokst de bal weg.

20e minuut.
Cümbüş geeft een lange en hoge pass. Inworp. Çörekçi met een snelle inworp. Rubbia rent richting de bal. Rubbia geeft een lange en hoge pass. Ferah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Efeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Esports - Kartaloglu S.K. 2:0

25e minuut.
Rubbia is nu in balbezit. Rubbia passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kalasçı de bal. Efeler rent richting de bal. Efeler haalt uit met een fantastische trap. Paal! Ferah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Beldeanu geeft een lange en hoge pass. Daar is Kalasçı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubbia is nu in balbezit. Efeler is nu in balbezit. Efeler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ferah met een sublieme pass. Klungelig pakt Azim de bal. Berteloot met een sublieme pass. Efeler is nu in balbezit. Efeler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Öngen de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot passt de bal zonder na te denken. Efeler is nu in balbezit. Rubbia is nu in balbezit. Rubbia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Rubbia rent richting de bal. Rubbia heeft problemen om de bal te vangen. Rubbia passt de bal zonder na te denken. Efeler heeft problemen om de bal te vangen. Efeler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Esports - Kartaloglu S.K. 3:0

38e minuut.
Badaczewski rent richting de bal. Badaczewski geeft de bal voor. Klungelig pakt Cümbüş de bal. Efeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeler haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor Esports 21%, Kartaloglu S.K. 79%.
Bursaspor Esports - Kartaloglu S.K. 3:0

52e minuut.
Badaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaczewski speelt de bal door. Berteloot met een sublieme pass. Rubbia rent richting de bal. Rubbia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kızılateş bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandri onderschept slim de pass. Calandri geeft een lange en hoge pass. Rubbia rent richting de bal. Rubbia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Efeler passt de bal met de wreef. Rubbia probeert naar een medespeler te passen. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot schiet op doel. Ferah maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Esports - Kartaloglu S.K. 4:0

60e minuut.
Rubbia speelt de bal door. Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot probeert naar een medespeler te passen. Efeler rent richting de bal. Efeler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Yatkın bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbia onderschept slim de pass. Rubbia probeert naar een medespeler te passen. Efeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Çörekçi passt de bal zonder na te denken. Rubbia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbia geeft de bal voor. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Kızılateş kopt de bal weg. Efeler is nu in balbezit. Rubbia bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Yatkın is nu in balbezit. Rubbia verovert de bal door een tackle van achteren. Rubbia probeert naar een medespeler te passen. Efeler rent richting de bal. Efeler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Esports - Kartaloglu S.K. 5:0

77e minuut.
Turkaz rent richting de bal. Turkaz geeft een lange en hoge pass. Daar is Rubbia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efeler rent richting de bal. Efeler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Turkaz rent richting de bal. Turkaz geeft een hoge lob. Daar is Cümbüş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efeler is nu in balbezit. Efeler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Calandri verovert de bal door een tackle van achteren. Tepsici rent richting de bal. Tepsici speelt de bal door. Efeler rent richting de bal. Efeler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor Esports 22%, Kartaloglu S.K. 78%.
Bursaspor Esports - Kartaloglu S.K. 5:0