Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BOZKURT SK Başkan SK
ÇINAR Tactiek ofansif
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
44.2 gemiddelde waardering 34.3
solide Schieten matig
goed Passen matig
matig Verdedigen zwak


3e minuut.
Murdock speelt de bal door. Kapsa is nu in balbezit. Sárhidai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sárhidai krijgt een gele kaart. Kapsa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gwadera neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Guillas bokst de bal weg.

12e minuut.
Vitulić kopt de bal weg. Lingard verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. del Bosque met de inworp. Sárhidai geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Verschuere passt de bal met de wreef. Vitulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitulić geeft een hoge lob. del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Başkan SK 0:1

25e minuut.
Surman geeft de bal voor. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Verschuere tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gwadera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gwadera komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Kapsa rent richting de bal. Kapsa geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Altuğra de bal onder controle te krijgen. Gwadera rent richting de bal. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. Guillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BOZKURT SK - Başkan SK 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZKURT SK 33%, Başkan SK 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BOZKURT SK - Başkan SK 1:1

49e minuut.
Verschuere met een sublieme pass. del Bosque is nu in balbezit. Luski bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque verovert de bal door een tackle van achteren. del Bosque draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Craviotto speelt de bal door. Kapsa heeft problemen om de bal te vangen. Kapsa probeert naar een medespeler te passen. Kipper rent richting de bal. Kipper schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Quang Ðức is nu in balbezit. Murdock is nu in balbezit. Murdock probeert naar een medespeler te passen. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Craviotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Craviotto speelt de bal door. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera schiet op doel. Guillas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BOZKURT SK - Başkan SK 2:1

87e minuut.
Kapsa probeert naar een medespeler te passen. Kipper rent richting de bal. Birsel begaat een overtreding. Birsel krijgt een gele kaart. Kipper is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gwadera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kipper krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BOZKURT SK 43%, Başkan SK 57%.
BOZKURT SK - Başkan SK 2:1