Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İSPAGET F.C Kartaloglu S.K.
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.8 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Środziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalasçı verovert de bal door een tackle van achteren. Kalasçı met een sublieme pass. Hüralp heeft problemen om de bal te vangen. Hüralp haalt uit met een fantastische trap. Czetwertyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Yatkın kan de bal niet met de borst controleren. Środziński rent richting de bal. Środziński geeft een hoge lob. van Zwam bereikt de bal nog maar net als eerste. van Zwam passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Alefantos onderschept slim de pass. Środziński is nu in balbezit. Środziński met een sublieme pass. Ricchiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchiuti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Türkeroğlu is nu in balbezit. Türkeroğlu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Cezveci de bal onder controle te krijgen. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İSPAGET F.C - Kartaloglu S.K. 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSPAGET F.C 40%, Kartaloglu S.K. 60%.
İSPAGET F.C - Kartaloglu S.K. 0:1

54e minuut.
Ricchiuti rent richting de bal. Środziński rent richting de bal. Środziński passt de bal zonder na te denken. Ricchiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchiuti draait met de bal, schiet en ... Ferah bokst de bal weg.

69e minuut.
Środziński rent richting de bal. Środziński speelt de bal door. Ricchiuti rent richting de bal. Ricchiuti draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Ricchiuti is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
İSPAGET F.C - Kartaloglu S.K. 1:1

90e minuut.
Kuday is nu in balbezit. Środziński verovert de bal door een tackle van achteren. Środziński met een sublieme pass. Ricchiuti rent richting de bal. Ricchiuti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSPAGET F.C 34%, Kartaloglu S.K. 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
İSPAGET F.C - Kartaloglu S.K. 1:1