Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kartaloglu S.K. İSPAGET F.C
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 24.7
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Środziński speelt de bal door. Ricchiuti probeert de bal met de borst te controleren. Cümbüş rent richting de bal. Ricchiuti verovert de bal door een tackle van achteren. Ricchiuti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Öngen de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - İSPAGET F.C 0:1

15e minuut.
Środziński passt de bal in één keer door. Ricchiuti rent richting de bal. Öngen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchiuti onderschept slim de pass. Ricchiuti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - İSPAGET F.C 0:2

21e minuut.
Alefantos speelt de bal door. Sandalcı bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Środziński. Środziński krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kızılateş is nu in balbezit. Ebetürk verovert de bal door een tackle van achteren. Ebetürk probeert naar een medespeler te passen. Ricchiuti is nu in balbezit. Ricchiuti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Klungelig pakt Środziński de bal. Środziński met een sublieme pass. Ricchiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchiuti haalt uit met een fantastische trap. Ferah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - İSPAGET F.C 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartaloglu S.K. 68%, İSPAGET F.C 32%.
Kartaloglu S.K. - İSPAGET F.C 0:3

46e minuut.
Asilkurt geeft een lange en hoge pass. Akel is nu in balbezit. Akel geeft een lange en hoge pass. Ricchiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchiuti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Akel is nu in balbezit. Akel geeft een lange en hoge pass. Daar is Kuday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricchiuti rent richting de bal. Ricchiuti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - İSPAGET F.C 0:4

76e minuut.
Alefantos rent richting de bal. Alefantos probeert naar een medespeler te passen. Cümbüş rent richting de bal. Ricchiuti onderschept slim de pass. Ricchiuti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - İSPAGET F.C 0:5

87e minuut.
Akel met de inworp. Środziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Środziński geeft een lange en hoge pass. Ricchiuti is nu in balbezit. Ricchiuti haalt uit met een fantastische trap. Ferah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartaloglu S.K. 76%, İSPAGET F.C 24%.
Kartaloglu S.K. - İSPAGET F.C 0:5