Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fontespor Bursaspor Esports
Normal Tactiek 433
42% Balbezit 58%
65% Spel op eigen helft 35%
9 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 40.8
adequate Schieten good
adequate Passen good
average Verdedigen adequate


9e minuut.
Çörekçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Çörekçi geeft een hoge lob. Berteloot rent richting de bal. Berteloot draait met de bal, schiet en ... Terzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontespor - Bursaspor Esports 0:1

11e minuut.
Rubbia onderschept slim de pass. Rubbia geeft een hoge lob. Berteloot kopt de bal weg. Efeler is nu in balbezit. Efeler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Decandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarama is nu in balbezit. Decandia rent richting de bal. Daar is Jarama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Badaczewski geeft een lange en hoge pass. Rubbia kopt de bal weg. Klungelig pakt Berteloot de bal. Efeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeler haalt uit met een fantastische trap. Terzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rubbia rent richting de bal. Rubbia haalt uit met een fantastische trap. Terzi bokst de bal weg.

31e minuut.
Çörekçi heeft problemen om de bal te vangen. Yak is nu in balbezit. Yak met een sublieme pass. Jarama rent richting de bal. Jarama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Calandri met een sublieme pass. Turkaz speelt de bal door. Berteloot speelt de bal door. Efeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Burro met een sublieme pass. Rubbia is nu in balbezit. Rubbia passt de bal zonder na te denken. Efeler heeft problemen om de bal te vangen. Efeler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rufer met een harde bal richting middenveld. Calandri kopt de bal weg. Efeler rent richting de bal. Efeler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Vanacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Calandri onderschept slim de pass. Calandri speelt de bal door. Efeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeler haalt uit met een fantastische trap. Terzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berteloot rent richting de bal. Berteloot haalt uit met een fantastische trap. Terzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Berteloot geeft een lange en hoge pass. Daar is Rufer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efeler rent richting de bal. Efeler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fontespor - Bursaspor Esports 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fontespor 65%, Bursaspor Esports 35%.
Fontespor - Bursaspor Esports 0:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Wilden komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Beldeanu rent richting de bal. Yak verovert de bal door een tackle van achteren. Yak probeert naar een medespeler te passen. Jarama is nu in balbezit. Jarama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fontespor - Bursaspor Esports 1:2

65e minuut.
Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot passt de bal in één keer door. Rubbia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubbia schiet op doel. van der Wilden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fontespor - Bursaspor Esports 1:3

74e minuut.
Inworp. Bregalda komt het veld opgelopen. Beritić komt het veld opgelopen. Turkaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Frunda probeert de bal met de borst te controleren. Berteloot geeft een lange en hoge pass. Daar is Rubbia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rubbia haalt uit met een fantastische trap. van der Wilden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Küçükbiçmen is nu in balbezit. Küçükbiçmen passt de bal met de wreef. Bregalda bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Beritić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beritić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Turkaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turkaz passt de bal in één keer door. Rubbia bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Turkaz passt de bal zonder na te denken. Efeler heeft problemen om de bal te vangen. Berteloot rent richting de bal. Efeler is nu in balbezit. Efeler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Calandri controleert de bal met de borst. Calandri passt de bal in één keer door. Turkaz met een sublieme pass. Efeler kan de bal niet met de borst controleren. Efeler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Badaczewski probeert naar een medespeler te passen. Turkaz probeert naar een medespeler te passen. Efeler is nu in balbezit. Efeler schiet op doel. van der Wilden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fontespor 65%, Bursaspor Esports 35%.
Fontespor - Bursaspor Esports 1:3