Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bursaspor Esports Fontespor
433 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
21 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 33.4
goed Schieten matig
redelijk Passen goed
matig Verdedigen zwak


15e minuut.
Çörekçi met de inworp. Rubbia is nu in balbezit. Vanacker legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vanacker krijgt een gele kaart. Rubbia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rubbia legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Paal!

28e minuut.
Efeler passt de bal in één keer door. Daar is Berteloot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berteloot met een sublieme pass. Rubbia rent richting de bal. Rubbia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Efeler de bal. Efeler draait met de bal, schiet en ... Terzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Berteloot is nu in balbezit. Berteloot passt de bal met de wreef. Rubbia probeert naar een medespeler te passen. Efeler rent richting de bal. Efeler haalt uit met een fantastische trap. Terzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Efeler kopt de bal weg. Hiçyanılmaz probeert de bal aan de voet te houden. Rufer rent richting de bal. Efeler onderschept slim de pass. Efeler haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Berteloot is nu in balbezit. Efeler rent richting de bal. Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rufer de bal onder controle te krijgen. Terzi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bursaspor Esports - Fontespor 1:0

42e minuut.
Daar is Efeler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot passt de bal zonder na te denken. Efeler is nu in balbezit. Efeler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor Esports 29%, Fontespor 71%.
Bursaspor Esports - Fontespor 1:0

49e minuut.
Daar is Badaczewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden met een sublieme pass. Jarama rent richting de bal. Jarama schiet op doel. Dancs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Çörekçi geeft de bal voor. Berteloot bereikt de bal nog maar net als eerste. Manavoğlu met een sublieme pass. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Doeltrap. van der Wilden komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Calandri rent richting de bal. Calandri passt de bal met de wreef. Berteloot is nu in balbezit. Berteloot draait met de bal, schiet en ... Rufer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Manavoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Berteloot onderschept slim de pass. Berteloot speelt de bal door. Efeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Turkaz is nu in balbezit. Turkaz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rubbia de bal. Efeler rent richting de bal. Efeler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bregalda komt het veld opgelopen. Beritić komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Pekcesur probeert de bal aan de voet te houden. Frunda kopt de bal weg. Pekcesur probeert de bal aan de voet te houden. Rubbia is nu in balbezit. Rubbia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Van den Branden is nu in balbezit. Van den Branden passt de bal met de wreef. Bregalda rent richting de bal. Bregalda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bursaspor Esports - Fontespor 1:1

89e minuut.
Vanacker probeert naar een medespeler te passen. Beritić bereikt de bal nog maar net als eerste. Beritić passt de bal zonder na te denken. Bregalda heeft problemen om de bal te vangen. Bregalda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bursaspor Esports 34%, Fontespor 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bursaspor Esports - Fontespor 1:1