Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Başkan SK İSPAGET F.C
ofansif Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.8 gemiddelde waardering 25.4
matig Schieten zwak
matig Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
del Bosque kopt de bal weg. Vitulić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alefantos. Alefantos krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Birsel geeft een lange en hoge pass. Allamani probeert de bal met de borst te controleren. Allamani passt de bal in één keer door. del Bosque is nu in balbezit. del Bosque schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Manukyan onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ergin rent richting de bal. Ergin geeft de bal voor. Cezveci kopt de bal weg. Allamani heeft problemen om de bal te vangen. Allamani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Surman verovert de bal door een tackle van achteren. Surman geeft een lange en hoge pass. Allamani is nu in balbezit. Allamani passt de bal in één keer door. Vitulić rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başkan SK 56%, İSPAGET F.C 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Başkan SK - İSPAGET F.C 0:0

46e minuut.
Çamlık bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitulić onderschept slim de pass. Cezveci is nu in balbezit. Vitulić onderschept slim de pass. Vitulić geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
van Zwam rent richting de bal. Altuğra onderschept slim de pass. Altuğra met een sublieme pass. Allamani bereikt de bal nog maar net als eerste. Allamani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
van Zwam kopt de bal weg. Środziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Altuğra maakt een afschuwelijke overtreding. Środziński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Środziński kan niet meer verder spelen. Akel komt het veld opgelopen. Ebetürk komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Manukyan rent richting de bal. Allamani verovert de bal door een tackle van achteren. Allamani passt de bal in één keer door. Vitulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitulić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Alefantos de bal. Cordero is nu in balbezit. Alefantos is nu in balbezit. Cordero onderschept slim de pass. Cordero geeft een lange en hoge pass. Czetwertyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Allamani kopt de bal weg. Asilkurt heeft problemen om de bal te vangen. Vitulić rent richting de bal. Vitulić schiet op doel. Czetwertyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başkan SK 52%, İSPAGET F.C 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Başkan SK - İSPAGET F.C 0:0