Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İSPAGET F.C Başkan SK
Normal Tactiek ofansif
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.4 gemiddelde waardering 33.7
poor Schieten average
weak Passen average
average Verdedigen poor


13e minuut.
Daar is Ricchiuti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verschuere verovert de bal door een tackle van achteren. Verschuere geeft de bal voor. Vitulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitulić draait met de bal, schiet en ... Czetwertyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Sárhidai met een sublieme pass. Daar is Allamani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitulić rent richting de bal. Allamani is nu in balbezit. Allamani draait met de bal, schiet en ... Czetwertyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
İSPAGET F.C - Başkan SK 0:1

35e minuut.
Vitulić is nu in balbezit. Çamlık rent richting de bal. Met opzet legt Vitulić zijn tegenspeler op de grond. Çamlık roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Çamlık kan niet meer verder spelen. Akel komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Zýka geeft de bal voor. Manukyan is nu in balbezit. Vitulić onderschept slim de pass. del Bosque rent richting de bal. del Bosque draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vitulić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Asilkurt de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cordero zal de hoekschop nemen. del Bosque controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSPAGET F.C 65%, Başkan SK 35%.
İSPAGET F.C - Başkan SK 0:1

67e minuut.
Vitulić probeert naar een medespeler te passen. Allamani rent richting de bal. Allamani passt de bal in één keer door. del Bosque bereikt de bal nog maar net als eerste. del Bosque haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Cordero geeft een lange en hoge pass. Asilkurt heeft problemen om de bal te vangen. Vitulić rent richting de bal. Vitulić draait met de bal, schiet en ... Czetwertyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSPAGET F.C - Başkan SK 0:2

87e minuut.
Sárhidai kopt de bal weg. Cordero heeft problemen om de bal te vangen. Cordero geeft een lange en hoge pass. del Bosque rent richting de bal. del Bosque schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Vitulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Asilkurt ... Strafschop! Vitulić raakt geblesseerd tijdens het duel. Allamani kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Czetwertyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSPAGET F.C - Başkan SK 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSPAGET F.C 65%, Başkan SK 35%.
İSPAGET F.C - Başkan SK 0:3