Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kartaloglu S.K. BOZKURT SK
Normal Tactiek ÇINAR
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
3 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 45.2
waardeloos Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Inworp. Kipper met een snelle inworp. Kapsa is nu in balbezit. Kapsa geeft een hoge lob. Gwadera springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Daar is Kapsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapsa geeft een hoge lob. Klungelig pakt Azim de bal. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Türkeroğlu rent richting de bal. Quang Ðức onderschept slim de pass. Quang Ðức probeert naar een medespeler te passen. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera schiet op doel. Ferah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - BOZKURT SK 0:1

9e minuut.
Kapsa geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gwadera de bal onder controle te krijgen. Azim is nu in balbezit. Gwadera verovert de bal door een tackle van achteren. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Azim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera passt de bal met de wreef. Kipper rent richting de bal. Kipper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - BOZKURT SK 0:2

14e minuut.
Yatkın raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sandalcı komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Kipper is nu in balbezit. Gwadera rent richting de bal. Kipper is nu in balbezit. Gwadera rent richting de bal. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - BOZKURT SK 0:3

17e minuut.
Kalasçı heeft problemen om de bal te vangen. Gwadera onderschept slim de pass. Gwadera passt de bal met de wreef. Kapsa rent richting de bal. Kapsa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kipper rent richting de bal. Kipper passt de bal met de wreef. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera schiet op doel. Ferah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - BOZKURT SK 0:4

26e minuut.
Cümbüş controleert de bal met de borst. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera met een sublieme pass. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Klungelig pakt Kapsa de bal. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper passt de bal in één keer door. Gwadera rent richting de bal. Gwadera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Huy Thành kopt de bal weg. Azim heeft problemen om de bal te vangen. Gwadera rent richting de bal. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper probeert naar een medespeler te passen. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. Ferah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - BOZKURT SK 0:5

38e minuut.
Huy Thành met de inworp. Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa geeft de bal voor. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - BOZKURT SK 0:6

39e minuut.
Kipper onderschept slim de pass. Kipper passt de bal zonder na te denken. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera schiet op doel. Cümbüş probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Murdock zal de hoekschop nemen. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - BOZKURT SK 0:7

40e minuut.
Öngen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Turan komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Azim geeft een hoge lob. Luski bereikt de bal nog maar net als eerste. Luski geeft de bal voor. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper draait met de bal, schiet en ... Ferah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - BOZKURT SK 0:8

43e minuut.
Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper rent richting de bal. Gwadera rent richting de bal. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. Ferah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - BOZKURT SK 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartaloglu S.K. 77%, BOZKURT SK 23%.
Kartaloglu S.K. - BOZKURT SK 0:9

48e minuut.
Kipper geeft de bal voor. Daar is Turan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kapsa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gwadera maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Murdock geeft een lange en hoge pass. Özkök kopt de bal weg. Kalasçı rent richting de bal. Gwadera onderschept slim de pass. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - BOZKURT SK 0:10

55e minuut.
Sandalcı passt de bal met de wreef. Kapsa is nu in balbezit. Kapsa met een sublieme pass. Kipper heeft problemen om de bal te vangen. Kipper geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Kapsa is nu in balbezit. Kapsa geeft de bal voor. Gwadera rent richting de bal. Gwadera draait met de bal, schiet en ... Ferah probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Murdock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gwadera rent richting de bal. Kalasçı rent richting de bal. Gwadera verovert de bal door een tackle van achteren. Gwadera haalt uit met een fantastische trap. Ferah bokst de bal weg. Kipper is nu in balbezit. Kipper haalt uit met een fantastische trap. Ferah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - BOZKURT SK 0:11

70e minuut.
Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa met een sublieme pass. Azim rent richting de bal. Gwadera verovert de bal door een tackle van achteren. Gwadera geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Sandalcı heeft problemen om de bal te vangen. Kapsa speelt de bal door. Klungelig pakt Kipper de bal. Gwadera bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwadera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - BOZKURT SK 0:12

73e minuut.
Özkök bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa passt de bal met de wreef. Kipper is nu in balbezit. Kipper schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Luski is nu in balbezit. Luski geeft een hoge lob. Gwadera is nu in balbezit. Gwadera schiet op doel. Ferah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - BOZKURT SK 0:13

87e minuut.
Kapsa rent richting de bal. Daar is Kapsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapsa passt de bal zonder na te denken. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Özkök verovert de bal door een tackle van achteren. Murdock bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdock passt de bal zonder na te denken. Kipper bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - BOZKURT SK 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartaloglu S.K. 76%, BOZKURT SK 24%.
Kartaloglu S.K. - BOZKURT SK 0:14