Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İSPAGET F.C Fontespor
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 31.1
average Schieten adequate
poor Passen good
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Udrescu geeft de bal voor. Inworp. Yak met een snelle inworp. Decandia rent richting de bal. Decandia draait met de bal, schiet en ... Czetwertyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Manukyan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Yak met een snelle inworp. Decandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Decandia geeft de bal voor. Czetwertyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Çamlık is nu in balbezit. Çamlık passt de bal met de wreef. Ricchiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricchiuti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Hiçyanılmaz heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Çamlık zal de hoekschop nemen. Ricchiuti springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Środziński verovert de bal door een tackle van achteren. Środziński passt de bal in één keer door. Hiçyanılmaz rent richting de bal. Ricchiuti verovert de bal door een tackle van achteren. Ricchiuti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Van den Branden bereikt de bal nog maar net als eerste. Van den Branden geeft de bal voor. Jarama rent richting de bal. Decandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Decandia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ebetürk passt de bal zonder na te denken. Yak bereikt de bal nog maar net als eerste. Yak speelt de bal door. Jarama rent richting de bal. Jarama draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
İSPAGET F.C - Fontespor 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSPAGET F.C 49%, Fontespor 51%.
İSPAGET F.C - Fontespor 0:1

46e minuut.
van Zwam passt de bal met de wreef. Jarama bereikt de bal nog maar net als eerste. Udrescu verovert de bal door een tackle van achteren. Decandia is nu in balbezit. Decandia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Hiçyanılmaz speelt de bal door. Jarama rent richting de bal. Decandia rent richting de bal. Decandia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İSPAGET F.C - Fontespor 0:2

63e minuut.
Inworp. van der Wilden komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bregalda komt het veld opgelopen. Beritić komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Pekcesur met een snelle inworp. Vanacker probeert naar een medespeler te passen. Bregalda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bregalda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pekcesur kopt de bal weg. Manukyan probeert de bal met de borst te controleren. Beritić verovert de bal door een tackle van achteren. Beritić schiet op doel. Czetwertyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
İSPAGET F.C - Fontespor 0:3

86e minuut.
Vanacker rent richting de bal. Vanacker passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bregalda de bal. Beritić bereikt de bal nog maar net als eerste. Beritić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSPAGET F.C 68%, Fontespor 32%.
İSPAGET F.C - Fontespor 0:3