Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Başkan SK Bursaspor Esports
ofansif Tactiek 433
39% Balbezit 61%
62% Spel op eigen helft 38%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 1
35 gemiddelde waardering 40.7
redelijk Schieten goed
redelijk Passen goed
zwak Verdedigen redelijk


3e minuut.
Rubbia passt de bal in één keer door. Vitulić rent richting de bal. Burro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Burro moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Burro schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

9e minuut.
Sárhidai passt de bal zonder na te denken. Allamani is nu in balbezit. Allamani passt de bal in één keer door. Vitulić is nu in balbezit. Vitulić schiet op doel. Dancs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
del Bosque speelt de bal door. Allamani is nu in balbezit. Allamani passt de bal in één keer door. Vitulić rent richting de bal. Vitulić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Calandri met een sublieme pass. Altuğra verovert de bal door een tackle van achteren. Rubbia speelt de bal door. Efeler bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeler haalt uit met een fantastische trap. Guillas bokst de bal weg. Verschuere heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Turkaz neemt de hoekschop. Birsel kopt de bal weg. Guillas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Efeler is nu in balbezit. Efeler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Başkan SK - Bursaspor Esports 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başkan SK 63%, Bursaspor Esports 37%.
Başkan SK - Bursaspor Esports 0:1

65e minuut.
Zýka rent richting de bal. Efeler verovert de bal door een tackle van achteren. Birsel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Birsel krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Rubbia is nu in balbezit. Rubbia speelt de bal door. Zýka bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeler verovert de bal door een tackle van achteren. Efeler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Surman bereikt de bal nog maar net als eerste. Surman geeft een lange en hoge pass. Vitulić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitulić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Rubbia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Surman geeft een lange en hoge pass. Allamani bereikt de bal nog maar net als eerste. Allamani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Başkan SK 62%, Bursaspor Esports 38%.
Başkan SK - Bursaspor Esports 0:1