Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saimbeyli SK Kartaloglu S.K.
4-2-4 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
22 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 17
redelijk Schieten waardeloos
redelijk Passen hopeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Siwek geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kalasçı de bal onder controle te krijgen. Atan is nu in balbezit. Dafinescu is nu in balbezit. Dafinescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Bojan rent richting de bal. Bojan passt de bal met de wreef. Atan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafinescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Chyłek passt de bal met de wreef. Bojan geeft een hoge lob. Atan is nu in balbezit. Atan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saimbeyli SK - Kartaloglu S.K. 1:0

21e minuut.
Kantor met een sublieme pass. Atan is nu in balbezit. Dafinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafinescu draait met de bal, schiet en ... Ferah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimbeyli SK - Kartaloglu S.K. 2:0

26e minuut.
Ferah trapt de bal weg. Azim heeft problemen om de bal te vangen. Kantor speelt de bal door. Atan is nu in balbezit. Atan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kalasçı verovert de bal door een tackle van achteren. Kalasçı met een sublieme pass. Hüralp is nu in balbezit. Hüralp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimbeyli SK - Kartaloglu S.K. 2:1

32e minuut.
Kalasçı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cömert komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Turan de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chyłek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Atan rent richting de bal. Atan haalt uit met een fantastische trap. Ferah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimbeyli SK - Kartaloglu S.K. 3:1

36e minuut.
Dafinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafinescu geeft de bal voor. Atan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atan schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kantor speelt de bal door. Dafinescu rent richting de bal. Dafinescu speelt de bal door. Atan rent richting de bal. Atan draait met de bal, schiet en ... Ferah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimbeyli SK 26%, Kartaloglu S.K. 74%.
Saimbeyli SK - Kartaloglu S.K. 3:1

46e minuut.
Dafinescu met een sublieme pass. Kantor heeft problemen om de bal te vangen. Kantor geeft een hoge lob. Daar is Cümbüş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dafinescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Sandalcı heeft problemen om de bal te vangen. Chyłek bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek passt de bal zonder na te denken. Wojtarowicz is nu in balbezit. Wojtarowicz geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Wojtarowicz geeft de bal voor. Chyłek probeert naar een medespeler te passen. Turan heeft problemen om de bal te vangen. Atan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Osmanlı rent richting de bal. Chyłek met een sublieme pass. Rompek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rompek geeft een hoge lob. Chyłek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Klungelig pakt Turan de bal. Kuday bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuday geeft een lange en hoge pass. Dafinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafinescu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferah speelt de bal door. Inworp. Chyłek met de inworp. Wojtarowicz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Atan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimbeyli SK - Kartaloglu S.K. 4:1

55e minuut.
Kantor is nu in balbezit. Kantor geeft de bal voor. Chyłek kopt de bal weg. Atan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Chyłek passt de bal zonder na te denken. Atan rent richting de bal. Dafinescu is nu in balbezit. Dafinescu schiet op doel. Ferah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimbeyli SK - Kartaloglu S.K. 5:1

61e minuut.
Türkeroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Türkeroğlu probeert naar een medespeler te passen. Kızılateş is nu in balbezit. Hüralp rent richting de bal. Hüralp draait met de bal, schiet en ... Lechleiter kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Azim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor onderschept slim de pass. Kantor probeert naar een medespeler te passen. Dafinescu rent richting de bal. Dafinescu geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimbeyli SK - Kartaloglu S.K. 6:1

66e minuut.
Kızılateş heeft problemen om de bal te vangen. Wojtarowicz geeft een lange en hoge pass. Atan is nu in balbezit. Atan passt de bal zonder na te denken. Turan probeert de bal met de borst te controleren. Paal!

68e minuut.
Rompek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chyłek rent richting de bal. Chyłek passt de bal in één keer door. Dafinescu rent richting de bal. Dafinescu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Turan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chyłek met een snelle inworp. Dafinescu is nu in balbezit. Dafinescu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kuday geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rompek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Chyłek de bal. Chyłek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Chyłek is nu in balbezit. Chyłek geeft een hoge lob. Ferah met een sublieme pass. Bojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimbeyli SK 23%, Kartaloglu S.K. 77%.
Saimbeyli SK - Kartaloglu S.K. 6:1