Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kartaloglu S.K. Saimbeyli SK
Normal Tactiek 4-2-4
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 34
6 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.4 gemiddelde waardering 36.9
slecht Schieten redelijk
hopeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Wojtarowicz probeert naar een medespeler te passen. Chyłek rent richting de bal. Chyłek passt de bal met de wreef. Atan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Saimbeyli SK 0:1

3e minuut.
Wojtarowicz speelt de bal door. Cömert rent richting de bal. Dafinescu onderschept slim de pass. Atan is nu in balbezit. Atan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Dafinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dafinescu heeft problemen om de bal te vangen. Dafinescu speelt de bal door. Klungelig pakt Atan de bal. Atan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Saimbeyli SK 0:2

8e minuut.
Bojan geeft een lange en hoge pass. Dafinescu rent richting de bal. Dafinescu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Atan de bal. Atan haalt uit met een fantastische trap. Ferah bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Atan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyłek is nu in balbezit. Atan is nu in balbezit. Chyłek is nu in balbezit. Chyłek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Saimbeyli SK 0:3

10e minuut.
Hüralp is nu in balbezit. Reid tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hüralp raakt geblesseerd tijdens het duel. Cömert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wojtarowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kızılateş is nu in balbezit. Kızılateş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cümbüş is nu in balbezit. Atan verovert de bal door een tackle van achteren. Azim legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Atan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Atan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Saimbeyli SK 0:4

16e minuut.
Wojtarowicz onderschept slim de pass. Wojtarowicz probeert naar een medespeler te passen. Atan rent richting de bal. Dafinescu is nu in balbezit. Dafinescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kantor kopt de bal weg. Wojtarowicz kan de bal niet met de borst controleren. Dafinescu probeert naar een medespeler te passen. Atan rent richting de bal. Atan haalt uit met een fantastische trap. Ferah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Saimbeyli SK 0:5

32e minuut.
Azim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor verovert de bal door een tackle van achteren. Kantor geeft een hoge lob. Atan rent richting de bal. Atan draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Turan de bal. Dafinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafinescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Atan rent richting de bal. Atan draait met de bal, schiet en ... Ferah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Saimbeyli SK 0:6

36e minuut.
Turan geeft een hoge lob. Kantor kopt de bal weg. Dafinescu is nu in balbezit. Atan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kartaloglu S.K. - Saimbeyli SK 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartaloglu S.K. 80%, Saimbeyli SK 20%.
Kartaloglu S.K. - Saimbeyli SK 0:7

49e minuut.
Cömert rent richting de bal. Wojtarowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wojtarowicz met een sublieme pass. Atan is nu in balbezit. Atan draait met de bal, schiet en ... Ferah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Ferah trapt de bal weg van het doel. Inworp. Kantor met de inworp. Dafinescu is nu in balbezit. Dafinescu passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Cömert kan de bal niet met de borst controleren. Dafinescu probeert naar een medespeler te passen. Atan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Turan de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Chyłek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chyłek passt de bal met de wreef. Daar is Cömert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dafinescu onderschept slim de pass. Dafinescu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Reid geeft een lange en hoge pass. Chyłek is nu in balbezit. Chyłek met een sublieme pass. Atan rent richting de bal. Atan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Azim is nu in balbezit. Atan onderschept slim de pass. Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor geeft een lange en hoge pass. Atan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cömert is nu in balbezit. Dafinescu onderschept slim de pass. Dafinescu probeert naar een medespeler te passen. Atan is nu in balbezit. Atan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Sandalcı is nu in balbezit. Bojan onderschept slim de pass. Bojan probeert naar een medespeler te passen. Wojtarowicz met een sublieme pass. Dafinescu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ferah niet meer kan verder spelen. Uçuran komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Bojan is nu in balbezit. Sandalcı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bojan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bojan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Atan is nu in balbezit. Atan haalt uit met een fantastische trap. Uçuran bokst de bal weg. Atan rent richting de bal. Atan draait met de bal, schiet en ... Uçuran bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kuzeyli kopt de bal weg. Klungelig pakt Atan de bal. Dafinescu rent richting de bal. Atan bereikt de bal nog maar net als eerste. Atan schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kartaloglu S.K. 77%, Saimbeyli SK 23%.
Kartaloglu S.K. - Saimbeyli SK 0:7