Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
İSKİTLERGÜCÜ FC Daft Park
532 Tactiek Grunge
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 45.3
good Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen good


2e minuut.
Bach speelt de bal door. Schooten rent richting de bal. Schooten passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ilovici de bal. Ilovici draait met de bal, schiet en ... dişbudak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bach geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Schooten de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Yatıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Golec verovert de bal door een tackle van achteren. Golec probeert naar een medespeler te passen. Morán is nu in balbezit. Morán geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Yatıran controleert de bal met de borst. Golec is nu in balbezit. Yatıran tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Golec is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Golec komt bij de bal en schiet. Paal!

43e minuut.
Arroyo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ilovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morán speelt de bal door. Schooten is nu in balbezit. Schooten haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSKİTLERGÜCÜ FC 35%, Daft Park 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
İSKİTLERGÜCÜ FC - Daft Park 0:0

52e minuut.
Havan is nu in balbezit. Havan passt de bal zonder na te denken. Kuytubahar is nu in balbezit. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap. Meini probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Golec is nu in balbezit. Golec passt de bal in één keer door. Morán is nu in balbezit. Morán geeft de bal voor. Schooten maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Havan kan de bal niet met de borst controleren. Havan geeft een lange en hoge pass. Arroyo heeft problemen om de bal te vangen. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bach probeert naar een medespeler te passen. Morán bereikt de bal nog maar net als eerste. Morán passt de bal in één keer door. Schooten probeert de bal met de borst te controleren. Schooten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Schooten passt de bal met de wreef. Golec is nu in balbezit. Golec met een sublieme pass. Ilovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilovici schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kuytubahar is nu in balbezit. Meini verovert de bal door een tackle van achteren. Beştaş onderschept slim de pass. Beştaş haalt uit met een fantastische trap. Becarelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Resmann geeft een hoge lob. Ilovici is nu in balbezit. Ilovici probeert naar een medespeler te passen. Schooten rent richting de bal. Schooten schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Meini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bach de bal. Bach passt de bal met de wreef. Schooten rent richting de bal. Schooten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
İSKİTLERGÜCÜ FC - Daft Park 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: İSKİTLERGÜCÜ FC 49%, Daft Park 51%.
İSKİTLERGÜCÜ FC - Daft Park 1:0