Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Junior Team FC Future Stars
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
30.2 gemiddelde waardering 19.8
redelijk Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Nowowiejski passt de bal zonder na te denken. Safranek is nu in balbezit. Safranek passt de bal in één keer door. Istoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Istoc geeft de bal voor. Erdemirata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Istoc passt de bal in één keer door. Goggi rent richting de bal. Martin verovert de bal door een tackle van achteren. Istoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Istoc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Erdemirata trapt de bal weg van het doel. Nowowiejski kopt de bal weg. Istoc is nu in balbezit. Istoc haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Samatyalı verovert de bal door een tackle van achteren. Istoc speelt de bal door. Goggi rent richting de bal. Istoc rent richting de bal. Istoc draait met de bal, schiet en ... Erdemirata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Demirpençe bereikt de bal nog maar net als eerste. Casadidio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Demirpençe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korukoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Soyeri is nu in balbezit. Soyeri schiet op doel. Terranova probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Demirpençe zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Moldoveanu de bal. Soyeri rent richting de bal. Soyeri haalt uit met een fantastische trap. Jevtić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Team FC - Future Stars 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junior Team FC 38%, Future Stars 62%.
Junior Team FC - Future Stars 0:1

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Erdemirata trapt de bal weg. Moldoveanu kopt de bal weg. Istoc rent richting de bal. Istoc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Junior Team FC - Future Stars 1:1

48e minuut.
Göktürk rent richting de bal. Göktürk passt de bal met de wreef. Samatyalı is nu in balbezit. Istoc verovert de bal door een tackle van achteren. Istoc schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Casadidio passt de bal zonder na te denken. Daar is Istoc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samatyalı is nu in balbezit. Istoc verovert de bal door een tackle van achteren. Istoc haalt uit met een fantastische trap. Erdemirata bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Nowowiejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şahinel verovert de bal door een tackle van achteren. Nowowiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowowiejski schiet op doel. Istoc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Junior Team FC - Future Stars 2:1

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Erdemirata trapt de bal weg van het doel. Nowowiejski kopt de bal weg. Istoc is nu in balbezit. Istoc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Istoc controleert de bal met de borst. Kaya is nu in balbezit. Istoc verovert de bal door een tackle van achteren. Istoc geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Samatyalı de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Soyeri rent richting de bal. Krzymowski rent richting de bal. Soyeri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Soyeri moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Soyeri schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Junior Team FC 28%, Future Stars 72%.
Junior Team FC - Future Stars 2:1