Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bizim Gencler arabayatağı spor kulübü
532 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
16 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Ayoğlu passt de bal met de wreef. Kaskat rent richting de bal. Karaali onderschept slim de pass. Karaali schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bizim Gencler - arabayatağı spor kulübü 0:1

8e minuut.
Çaycılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşsu is nu in balbezit. Öztekeci schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Öztekeci krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Ardıçoğlu is nu in balbezit. Gürseler rent richting de bal. Ardıçoğlu is nu in balbezit. Gürseler is nu in balbezit. Gürseler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gölemezli passt de bal in één keer door. Karayağız rent richting de bal. Karayağız geeft een lange en hoge pass. Öztekeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztekeci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gümüşsu rent richting de bal. İlerici verovert de bal door een tackle van achteren. İlerici passt de bal in één keer door. Öztekeci bereikt de bal nog maar net als eerste. Öztekeci geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bizim Gencler - arabayatağı spor kulübü 1:1

31e minuut.
Öğenç is nu in balbezit. Gürseler verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Ardıçoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürseler is nu in balbezit. Gürseler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
İlerici passt de bal zonder na te denken. Altınok rent richting de bal. Altınok geeft een lange en hoge pass. Gürseler rent richting de bal. Gürseler haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ardıçoğlu onderschept slim de pass. Ardıçoğlu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Öztekeci de bal. Öztekeci draait met de bal, schiet en ... Yukarı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizim Gencler - arabayatağı spor kulübü 2:1

42e minuut.
Bayburt met een sublieme pass. Ardıçoğlu kopt de bal weg. Sandıkçı controleert de bal met de borst. Gürseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürseler haalt uit met een fantastische trap. Yukarı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Ateşoğlu passt de bal zonder na te denken. Öğenç is nu in balbezit. Öğenç passt de bal zonder na te denken. Öztekeci is nu in balbezit. Öztekeci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bizim Gencler 32%, arabayatağı spor kulübü 68%.
Bizim Gencler - arabayatağı spor kulübü 2:1

48e minuut.
Ardıçoğlu geeft de bal voor. Sandıkçı rent richting de bal. Gürseler verovert de bal door een tackle van achteren. Gürseler haalt uit met een fantastische trap. Cömert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Karayağız passt de bal in één keer door. Ardıçoğlu is nu in balbezit. Ardıçoğlu geeft een hoge lob. Gürseler bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürseler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bizim Gencler - arabayatağı spor kulübü 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bizim Gencler 32%, arabayatağı spor kulübü 68%.
Bizim Gencler - arabayatağı spor kulübü 3:1