Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Daft Park Future Stars
Grunge Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
20% Spel op eigen helft 80%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.9 gemiddelde waardering 19.5
solid Schieten unsatisfactory
adequate Passen poor
good Verdedigen weak


9e minuut.
Bildiren bereikt de bal nog maar net als eerste. Havan onderschept slim de pass. Havan geeft de bal voor. Kuytubahar heeft problemen om de bal te vangen. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Park - Future Stars 1:0

13e minuut.
Korukoğlu rent richting de bal. Kuytubahar is nu in balbezit. Uçar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuytubahar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuytubahar kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Erdemirata bokst de bal weg. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ... Erdemirata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Park - Future Stars 2:0

15e minuut.
Klungelig pakt Beştaş de bal. Uçar is nu in balbezit. Kuytubahar onderschept slim de pass. Beştaş is nu in balbezit. Beştaş haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Uçar met een sublieme pass. Beştaş rent richting de bal. Beştaş probeert naar een medespeler te passen. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Erdemirata probeert naar een medespeler te passen. Yatıran kopt de bal weg. Samatyalı is nu in balbezit. Kuytubahar verovert de bal door een tackle van achteren. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Samatyalı rent richting de bal. Pamukçu onderschept slim de pass. Pamukçu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kuytubahar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Martin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar verovert de bal door een tackle van achteren. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap. Erdemirata werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Yatıran met een snelle inworp. Beştaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştaş speelt de bal door. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ... Erdemirata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Beştaş controleert de bal met de borst. Uçar verovert de bal door een tackle van achteren. Yatıran verovert de bal door een tackle van achteren. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Yatıran kopt de bal weg. Korukoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar schiet op doel. Ömeroğlu probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Havan geeft een hoge lob. Daar is Kuytubahar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ömeroğlu rent richting de bal. Kuytubahar onderschept slim de pass. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daft Park 24%, Future Stars 76%.
Daft Park - Future Stars 2:0

47e minuut.
Kuytubahar is nu in balbezit. Havan rent richting de bal. Havan geeft de bal voor. Beştaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştaş schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Uçar is nu in balbezit. Yatıran onderschept slim de pass. Yatıran met een sublieme pass. Beştaş is nu in balbezit. Beştaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Inworp. Demirpençe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uçar rent richting de bal. Beştaş verovert de bal door een tackle van achteren. Beştaş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kaya rent richting de bal. Havan verovert de bal door een tackle van achteren. Havan geeft een hoge lob. Beştaş is nu in balbezit. Beştaş schiet op doel. Erdemirata bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Park - Future Stars 3:0

68e minuut.
Kaya is nu in balbezit. Havan onderschept slim de pass. Havan met een sublieme pass. Kuytubahar is nu in balbezit. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ömeroğlu geeft de bal voor. Wersaczewski is nu in balbezit. Bildiren onderschept slim de pass. Pamukçu onderschept slim de pass. Pamukçu geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Beştaş passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kuytubahar de bal. Kuytubahar passt de bal zonder na te denken. Beştaş is nu in balbezit. Beştaş draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

86e minuut.
Pamukçu met een sublieme pass. Yatıran bereikt de bal nog maar net als eerste. Yatıran passt de bal zonder na te denken. Kuytubahar rent richting de bal. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ... Erdemirata bokst de bal weg.

87e minuut.
Havan bereikt de bal nog maar net als eerste. Havan speelt de bal door. Kuytubahar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuytubahar draait met de bal, schiet en ... Erdemirata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Daft Park - Future Stars 4:0

90e minuut.
Yatıran geeft een hoge lob. Havan is nu in balbezit. Havan geeft de bal voor. Beştaş is nu in balbezit. Beştaş geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Daft Park 16%, Future Stars 84%.
Daft Park - Future Stars 4:0