Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tamay Fc arabayatağı spor kulübü
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


22e minuut.
Bandırma probeert naar een medespeler te passen. mintaz rent richting de bal. Altınok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altınok krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Ateşoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ateşoğlu probeert naar een medespeler te passen. Karışlar met een sublieme pass. Tuğracıbaşı is nu in balbezit. Tuğracıbaşı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tamay Fc - arabayatağı spor kulübü 1:0

39e minuut.
Öğenç passt de bal zonder na te denken. Yaşayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Karışlar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Karışlar moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Karışlar schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Yaşayan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Yaşayan kan niet meer verder spelen. Karadaş komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Tuvaoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karadaş geeft een lange en hoge pass. Ayoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoğlu schiet op doel. Tekiralan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tamay Fc - arabayatağı spor kulübü 1:1

45e minuut.
Karadaş met een sublieme pass. Kuday rent richting de bal. Kuday geeft een lange en hoge pass. Ayla bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayla schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamay Fc 37%, arabayatağı spor kulübü 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tamay Fc - arabayatağı spor kulübü 1:1

47e minuut.
Erenoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Erenoğlu geeft de bal voor. Cömert heeft problemen om de bal te vangen. Ayla is nu in balbezit. Ayla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tamay Fc - arabayatağı spor kulübü 2:1

48e minuut.
Tuğracıbaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuğracıbaşı passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Aksal de bal. Karaali onderschept slim de pass. Karaali geeft een hoge lob. Tekiralan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Gümüşsu met de inworp. Tuvaoğlu rent richting de bal. Tuvaoğlu geeft een hoge lob. Ayoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayoğlu draait met de bal, schiet en ... Tekiralan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Altınok is nu in balbezit. Altınok speelt de bal door. Bandırma probeert naar een medespeler te passen. mintaz bereikt de bal nog maar net als eerste. mintaz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Daar is Tuğracıbaşı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gümüşsu. Ayla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tuğracıbaşı wilt de vrije trap nemen. Yukarı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tamay Fc - arabayatağı spor kulübü 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tamay Fc 57%, arabayatağı spor kulübü 43%.
Tamay Fc - arabayatağı spor kulübü 3:1